Προστατεύοντας τη φύση σε έναν κόσμο που αλλάζει: Εκδήλωση στο Μουσείο Γουλανδρή
Συζήτηση για περιβάλλον, ανθρώπινα δικαιώματα και κλιματική αλλαγή με κορυφαίους πανεπιστημιακούς και θεσμικούς παράγοντες
Εκδήλωση για τη φύση, το κλίμα και τη βιώσιμη ανάπτυξη με διακεκριμένους ομιλητές στο Μουσείο Γουλανδρή
Το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή διοργανώνει την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026, στις 19.00, εκδήλωση με θέμα «Προστατεύοντας τη φύση σε έναν κόσμο που αλλάζει». Η συζήτηση εστιάζει στη σχέση περιβάλλοντος και ανθρώπινων δικαιωμάτων, στη βιώσιμη ανάπτυξη, στην κλιματική αλλαγή και στην ανάγκη παγκόσμιας συνεργασίας.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν κορυφαίοι εκπρόσωποι της νομικής, ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, φωτίζοντας τις θεσμικές, περιβαλλοντικές και διεθνείς διαστάσεις της προστασίας της φύσης σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο παγκόσμιο περιβάλλον.
Ομιλητές και θεσμική διάσταση της συζήτησης
Ομιλητές θα είναι ο Κωνσταντίνος Μενουδάκος, Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ε.τ., ο Γεώργιος Δελλής, Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο ΕΚΠΑ, ο Κωνσταντίνος Καρτάλης, Καθηγητής Φυσικής Περιβάλλοντος στο ΕΚΠΑ και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κλιματική Αλλαγή, καθώς και η Εμμανουέλα Δούση, Καθηγήτρια Διεθνών Θεσμών στο ΕΚΠΑ και κάτοχος της έδρας UNESCO για την Κλιματική Διπλωματία.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ε.τ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Άγγελος Γουλανδρής», Όθωνος 100, στην Κηφισιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Έχεις πολύ μεγάλο μερίδιο, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που συμμετείχαν τότε»
«Δεν αλλάζει κάτι από τα μέτρα» λέει η κυβέρνηση μετά τη συνάντηση αγροτών με τον πρωθυπουργό
«Καμιά αλλαγή στα μέτρα, θα εξετάσουμε μόνο τεχνικά ζητήματα», δήλωσε ο Κ. Τσιάρας
Στο εδώλιο Μελάς και Ρέππα για απόκρυψη πορίσματος με 48 προβληματικά ΑΦΜ και παράβαση καθήκοντος
Πότε θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα
«Ιδιαίτερη προσοχή την Τετάρτη στην Αττική»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Νοσηλεύονται άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, με υποκείμενα νοσήματα και ανεμβολίαστοι» σημειώνει η ιατρός
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρουσία σύσσωμης της ισπανικής βασιλικής οικογένειας - Δείτε φωτογραφίες
Τι κατηγορίες αντιμετωπίζουν και τι υποστηρίζουν
Ισχυρή άνοδος σε πατέντες και εμπορικά σήματα, με αιχμή ΤΝ, υγεία και πράσινη τεχνολογία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συζήτηση για περιβάλλον, ανθρώπινα δικαιώματα και κλιματική αλλαγή με κορυφαίους πανεπιστημιακούς και θεσμικούς παράγοντες
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.