- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Έκτακτα δρομολόγια πλοίων θα πραγματοποιηθούν σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά για τη διευκόλυνση των εκδρομέων του Πάσχα και μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τα απαγορευτικά απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικράτησαν στο Αιγαίο από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης.
Έτσι, από τον Πειραιά σήμερα θα γίνουν 12 δρομολόγια αντί για 8 που ήταν προγραμματισμένα. Χωρίς αλλαγή θα γίνουν τα δρομολόγια από τη Ραφήνα και το Λαύριο, πέντε και τέσσερα αντίστοιχα.
Έκτακτα μέτρα έχει λάβει και το λιμενικό σε όλα τα λιμάνια της χώρας για τη διευκόλυνση των τελευταίων εκδρομέων. Καλεί, δε, όσους ταξιδέψουν από τον Πειραιά με αυτοκίνητο να φτάσουν στο λιμάνι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα από την αναχώρησή τους.
Τη Μεγάλη Παρασκευή μετά την άρση του απαγορευτικού του απόπλου αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά για διάφορους προορισμούς 9.564 επιβάτες, για τον Αργοσαρωνικό 6.589, από τη Ραφήνα 4.328 και από το Λαύριο 832.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.