- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Οδηγός έκλεινε τον δρόμο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ
Έσπρωξε τους αστυνομικούς για να μην τον συλλάβουν
Θεσσαλονίκη: Οδηγός έκλεινε τον δρόμο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ - Έσπρωξε τους αστυνομικούς για να μην τον συλλάβουν
Ένα επεισοδιακό περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/10) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν 47χρονος οδηγός προκάλεσε ένταση αρνούμενος να συμμορφωθεί με τις εντολές της αστυνομίας. Ο άνδρας είχε σταθμεύσει το όχημά του στην οδό Ίωνος Δραγούμη, εμποδίζοντας τη διέλευση λεωφορείου του ΟΑΣΘ, γεγονός που προκάλεσε καθυστερήσεις στα δρομολόγια και κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., στο σημείο έσπευσε γερανοφόρο όχημα της Τροχαίας Θεσσαλονίκης προκειμένου να απομακρύνει το αυτοκίνητο, ωστόσο ο οδηγός αρνήθηκε να επιτρέψει την ανύψωσή του, ενώ ταυτόχρονα αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους αστυνομικούς. Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις, συνέχισε να αντιδρά έντονα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να επιχειρήσουν τη σύλληψή του.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος αντιστάθηκε, τραβώντας τα χέρια του και σπρώχνοντας τους αστυνομικούς στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη. Τελικά, οι δυνάμεις της Τροχαίας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον οδηγήσουν στο Τμήμα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παρεμπόδιση συγκοινωνιακών μέσων, άρνηση παροχής στοιχείων και αντίσταση κατά της αρχής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το νομοσχέδιο για τα πράσινα ταξί παίρνει τον δρόμο για ψήφιση στη Βουλή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ο δημιουργός που με τις ταινίες του ύμνησε τον έρωτα και την αστική ζωή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ήταν φοβισμένη και ταλαιπωρημένη
Σε ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.