- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επεισόδια στην Κηφισίας στο ύψος της πρεσβείας του Ισραήλ - Δακρυγόνα και κρότου λάμψης στη λήξη της πορείας
Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην περιοχή
Επεισόδια στην Κηφισίας στο ύψος της πρεσβείας του Ισραήλ - Δακρυγόνα και κρότου λάμψης στη λήξη της πορείας
Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα κατά την διάρκεια της κινητοποίησης διαδηλωτών έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ όταν μια ομάδα ατόμων που αποχώρησε από την συγκέντρωση, επιτέθηκε πετώντας διάφορα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις. Η απάντηση των αστυνομικών ήταν άμεση και έγινε περιορισμένη χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο ύψος του Γηροκομείου Αθηνών με τους νεαρούς να επιτίθενται σε αστυνομικούς μέχρι τη στιγμή που έφτασαν στην οδό Πανόρμου, όπου στην συνέχεια χάθηκαν στα στενά της περιοχής. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην λεωφόρο Κηφισίας προσωρινά τέθηκε εκτός κυκλοφορίας εξαιτίας των μικροεπεισοδίων, ενώ στην συνέχεια δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία. Οι αστυνομικοί μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές ενώ δεν έχουν διαπιστωθεί καταστροφές σε σπίτια ή επιχειρήσεις κατά μήκος της λεωφόρου Κηφισίας, στο σημείο δηλαδή όπου σημειώθηκαν οι μικροσυμπλοκές.
Οι εκατοντάδες διαδηλωτές που έφτασαν μέχρι την πρεσβεία του Ισραήλ ζητώντας να σταματήσουν οι εχθροπραξίες, έχουν ήδη ξεκινήσει να αποχωρούν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα 118 χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλα για χρήση
Στην περιοχή επιχειρούν 8 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η αφιέρωση και η οικογενειακή φωτογραφία
Από το 2007 έως σήμερα
Λόγω των τελικών εργασιών για την επέκταση Καλαμαριάς - Αναλυτικά τα δρομολόγια
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Με κιθάρες και κλαρίνα το τελευταίο «αντίο»
Ένταση και ξύλο στον προαύλιο χώρο
Κάθε Αύγουστο καιγόμαστε, κάθε χειμώνα ξεχνάμε
Δείτε εικόνες από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Μεγάλη επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας για ελεύθερα πεζοδρόμια
Γιατί θεωρείται «αόρατος ρυθμιστής του ελληνικού καλοκαιριού»
Οι πυροσβέστες απέτρεψαν τα χειρότερα
Καρέ καρέ η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός στον ΕΟΔΥ - Οι «επικίνδυνες» περιοχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.