- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Αυλώνας: Μητέρα κατήγγειλε πως το 3χρονο παιδί της επέστρεψε τραυματισμένο από το σχολείο
Τι υποστηρίζει ο διευθυντής
Αυλώνας: Μητέρα κατήγγειλε πως το 3χρονο παιδί της επέστρεψε τραυματισμένο από το σχολείο - Τι υποστηρίζει ο διευθυντής
Σοβαρή καταγγελία για κακοποίηση ανηλίκου σε ιδιωτικό σχολείο του Αυλώνα ερευνούν οι αρχές, μετά την αναφορά μιας 30χρονης μητέρας. Η γυναίκα διαπίστωσε το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου ότι ο τρίχρονος γιος της είχε κενό στο τριχωτό της κεφαλής και σημάδι στο χείλος, αμέσως αφού τον παρέλαβε από το σχολείο. Σύμφωνα με την αρχική εκδοχή που δόθηκε, τα τραύματα αποδόθηκαν στον διευθυντή, ο οποίος υποστήριξε ότι προσπάθησε να αποτρέψει τον μικρό να χτυπήσει σε πόρτα την ώρα που έτρεχε.
Η υπόθεση πήρε νέα τροπή λίγες ώρες αργότερα, όταν μια δασκάλα επικοινώνησε με τη μητέρα και ανέφερε ότι ο διευθυντής είχε μεταφέρει τον ανήλικο στην κουζίνα του σχολείου, όπου παρέμειναν μόνοι τους για περίπου μισή ώρα. Όπως κατέθεσε, όταν εξήλθαν, το κεφάλι του παιδιού ήταν βρεγμένο, ενώ ακολούθησε και παραμονή στο μπάνιο. Τότε παρατήρησε η ίδια το κενό στα μαλλιά του παιδιού, γεγονός που ενίσχυσε τις υποψίες για αδιευκρίνιστες ενέργειες.
Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής του σχολείου, από την πλευρά του, κατέθεσε ότι μετέφερε το παιδί στον χώρο για να το ηρεμήσει επειδή αρνιόταν να φάει, ενώ ισχυρίστηκε ότι το άρπαξε από τα μαλλιά για να αποτρέψει πιθανή πτώση από καρέκλα. Ο τρίχρονος εξετάστηκε αρχικά από παιδίατρο και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ με εισαγγελική εντολή διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια των τραυματισμών. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγρότες και κτηνοτρόφοι αποχώρησαν δηλώνοντας πως ο αγώνας τους συνεχίζεται
Συναγερμός για ισχυρές βροχές και θυελλώδεις νοτιάδες - Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα Δήμοι και Περιφέρειες
Ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι - Πότε θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα
Νεφώσεις και τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.