- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πιερία: Συνελήφθη 27χρονος Ουκρανός για τηλεφωνική απάτη σε 87χρονη
Αναζητείται η συνεργός του
Πιερία: Συνελήφθη 27χρονος Ουκρανός για τηλεφωνική απάτη σε 87χρονη - Αναζητείται η συνεργός του
Αστυνομικοί της Πιερίας συνέλαβαν την Τρίτη (20/8) έναν 27χρονο Ουκρανό, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας. Σύμφωνα με τις αρχές, οι δράστες προσέγγισαν τηλεφωνικά μια 87χρονη, με μία από τις συνεργούς να εμφανίζεται ως υπάλληλος νοσοκομείου, ισχυριζόμενη ότι η κόρη της ηλικιωμένης χρειαζόταν άμεση χειρουργική επέμβαση. Για να ενισχύσουν την αξιοπιστία του σεναρίου, δεύτερη συνεργός προσποιήθηκε στο τηλέφωνο την «τραυματισμένη κόρη».
Με αυτόν τον τρόπο, κατάφεραν να αποσπάσουν από την ανυποψίαστη γυναίκα 6.700 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας περίπου 4.000 ευρώ. Ο 27χρονος ήταν το άτομο που παρέλαβε τα χρήματα και τα πολύτιμα αντικείμενα, ολοκληρώνοντας έτσι το σχέδιο της σπείρας. Η Αστυνομία, αξιοποιώντας στοιχεία της υπόθεσης, εντόπισε τον κατηγορούμενο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου διενεργήθηκε έρευνα στην κατοικία του.
Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 700 ευρώ, κοσμήματα, είδη ένδυσης, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του. Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η Δυτική Αττική πλήττεται από πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.