- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 28χρονο για τη δολοφονία της 47χρονης στο Χαλάνδρι
Αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του
Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 28χρονο για τη δολοφονία της 47χρονης στο Χαλάνδρι - Αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του
Βαρύ κατηγορητήριο αντιμετωπίζει ο 28χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 47χρονης γυναίκας στο Χαλάνδρι, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και για τα αδικήματα της οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
Μετά την απαγγελία των κατηγοριών, ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.
Το έγκλημα διαδραματίστηκε στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε η 47χρονη στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο πριν δεχθεί τις θανατηφόρες μαχαιριές, η γυναίκα φώναξε σε ένοικο του κτηρίου: «Κυρία Ρούλα, βοήθεια, έχει μαχαίρι!». Η μάρτυρας, έντρομη, απομακρύνθηκε και κάλεσε την αστυνομία, όμως μέχρι να ολοκληρώσει την κλήση, ο κατηγορούμενος είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στο σώμα της 47χρονης, προκαλώντας τον θάνατό της.
Οι δύο τους είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο σε συσσίτιο εκκλησίας, χωρίς να συνδέονται με ερωτικό δεσμό, όπως ξεκαθαρίζει και η ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, τον Μάρτιο η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι ο 28χρονος την παρακολουθούσε. Η αστυνομία είχε τότε προβεί σε συστάσεις για τις μεταξύ τους διαφορές, χωρίς να διαπιστωθούν ποινικά αδικήματα ή κάποια μορφή συμβίωσης. Το φρικτό περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, με τις αρχές να ερευνούν περαιτέρω τις συνθήκες που οδήγησαν στο έγκλημα.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία στο Χαλάνδρι
Πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 18 Αυγούστου 2025, γυναίκα κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και κατήγγειλε ότι, σε περιοχή του Χαλανδρίου, άνδρας καταδίωκε έτερη γυναίκα κρατώντας μαχαίρι.
Κατά την άφιξη των αστυνομικών, εντοπίστηκε στον περιβάλλοντα χώρο εισόδου πολυκατοικίας 47χρονη ημεδαπή, θανάσιμα τραυματισμένη, φέροντας πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.
Για την υπόθεση συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι, τον Μάρτιο του 2025, κατόπιν παραπόνων της 47χρονης (χωρίς εισαγγελική παραγγελία), είχαν γίνει στον 28χρονο συστάσεις από αστυνομικό τμήμα για αστικής φύσεως μεταξύ τους διαφορές, χωρίς, κατά τη διαδικασία, να αναφερθούν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα σε βάρος της. Περαιτέρω, δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε μεταξύ τους σχέση ή συμβίωση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Ο χολιγουντιανός σταρ παραμένει στην Ελλάδα
Μάρτης... γδάρτης με βροχές και κρύο
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο
Χιλιάδες Έλληνες Εβραίοι ξεκινούν ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή
«Χειρόφρενο» σε κεντρικούς δρόμους - Όλες οι διαδρομές και οι ρυθμίσεις της Τροχαίας
Διατηρείται η καλοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με θερμοκρασίες έως 19 βαθμούς
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα και εθελοντικές ομάδες
Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Ανδρέα Παπανδρέου
Πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι για την επιστροφή;
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ δίνουν μάχη με τις φλόγες
Η Maran Tankers επιβεβαιώνει το πλήγμα στο ελληνικό τάνκερ - Το πλήρωμα είναι ασφαλές
Ξεκινούν εργασίες για 5G και αλλαγή σιδηροτροχιών - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.