- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τραγωδία στη Γλυφάδα: Νεκρή εντοπίστηκε η 74χρονη κολυμβήτρια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Νεκρή εντοπίστηκε η κολυμβήτρια στη Γλυφάδα
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της 74χρονης γυναίκας που αγνοούνταν ενώ κολυμπούσε στην περιοχή της Γλυφάδας. Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αναζήτησης που βρισκόταν σε εξέλιξη από τις πρωινές ώρες, κινητοποιώντας τις λιμενικές αρχές και εθελοντές.
Το σώμα της γυναίκας βρέθηκε τελικά σε βραχώδη περιοχή κοντά στην ακτή, σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της. Η επιχείρηση ανάσυρσής της πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή στελεχών του Λιμενικού Σώματος, ενώ για τη μεταφορά της επιστρατεύτηκε ιδιωτικό ναυαγοσωστικό σκάφος, το οποίο τη μετέφερε στην παραλία ΠΙΚΠΑ Βούλας.
Αμέσως μετά, η 74χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.