- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο φιλοξενείται το βρέφος που κλείδωσαν οι γονείς του στο μπαλκόνι διαμερίσματος
Με εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο φιλοξενείται το βρέφος που κλείδωσαν οι γονείς του στο μπαλκόνι διαμερίσματος - Με εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων
Στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου φιλοξενείται το 11 μηνών κοριτσάκι που φέρεται να είχε κλειδωθεί από τους γονείς του στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. Με εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων, το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ηλείας μαζί με τα τρία αδέρφια του, ενώ οι γονείς επιτρέπεται να τα επισκέπτονται μόνο εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος. Παράλληλα, στο πλευρό των παιδιών βρίσκεται και κοινωνικός λειτουργός, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσής τους.
Οι γονείς του βρέφους, ηλικίας 36 και 35 ετών και υπήκοοι Βουλγαρίας, εντοπίστηκαν από την Αστυνομία στην περιοχή της Ηλείας, κοντά σε καταυλισμό, μέσω στίγματος κινητού τηλεφώνου. Είχαν συλληφθεί αρχικά για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα.
Παρότι δεν είχαν εντοπιστεί από τις Αρχές έως το απόγευμα της Τετάρτης, ο Εισαγγελέας Ανηλίκων είχε ήδη διατάξει την απομάκρυνση του βρέφους από το οικογενειακό περιβάλλον και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, με τη συνοδεία κοινωνικού λειτουργού. Πλέον, η υπόθεση βρίσκεται υπό εξέταση, προκειμένου να αποφασιστεί αν το παιδί θα παραμείνει υπό την επιμέλεια των γονιών του ή αν θα υπάρξει άλλη εισαγγελική παρέμβαση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βήμα-βήμα η διαδικασία - Η πλατφόρμα για την καταχώρηση της δήλωσης
Από το 2010 μέχρι σήμερα, έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 1.300 φιάλες αίματος
Μαζί με τη μεσιτική έκρυβαν 3,1 εκατ. ευρώ - Οι εταιρείες δήλωναν ζημιές και είχαν τζίρους εκατομμυρίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρόντες τρεις κατηγορουμένοi από τους συνολικά 36
Κυρανάκης: «Αμέριστη συμπαράσταση στον Χαρδαλιά για την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του»
Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Σε ποιες περιοχές θα γίνονται οι περισσότεροι έλεγχοι
Η έρευνα της QED και η συζήτηση Θεοδωράκη-Κορνέτη
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Απομένουν δύο ακόμη ημέρες εξετάσεων
Συνεχίζεται σήμερα στη Λάρισα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.