- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρήτη: Άφαντη για 5η ημέρα η 65χρονη Ισραηλινή συγγραφέας - Εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό της
Τι αναφέρουν οι μαρτυρίες
Κρήτη: Άφαντη για 5η ημέρα η 65χρονη συγγραφέας από το Ισραήλ - Εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό της
Με ενισχυμένες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, αλλά και ισραηλινών διασωστικών ομάδων συνεχίστηκαν για 5η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 65χρονης Μικέλ Πέλεκ. Η Ισραηλινή συγγραφέας αγνοείται από την Τετάρτη 5 Ιουνίου, όταν και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Καβούσι της Ιεράπετρας στην Κρήτη.
Στις έρευνες συμμετέχουν η 3η ΕΜΑΚ, άνδρες της οποίας ερεύνησαν το «Θεριόσπηλιο» στο Καβούσι Ιεράπετρας, στελέχη του Ερυθρού Σταυρού, που γνωρίζουν πολύ καλά το ανάγλυφο της περιοχής πεζοπόρο της πυροσβεστικής στελέχη της αστυνομίας και του λιμενικού ή ομάδα διάσωσης Κρήτης ομάδες εθελοντών από το Ισραήλ αλλά και κάτοικοι της περιοχής.
Σήμερα επιχείρησε και ελικόπτερο το οποίο μίσθωσε η οικογένεια της 65χρονης χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.
Την ίδια ώρα στο χωριό του Καβουσίου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή έχουν τοιχοκολληθεί αφίσες ενημερώνοντας τον κόσμο για την εξαφάνιση της 65χρονης Μικέλ Πέλεκ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από την Τέταρτη, ενώ η ίδια σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσε ορειβατικά ρούχα και είχε ξεκινήσει πεζοπορία προς την Αγριόμαντρα.
Μιλώντας στην ΕΡΤ αξιωματικός της Αστυνομίας δήλωσε ότι έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια μέχρι και σήμερα ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να βρεθεί η γυναίκα. Ελπίζουμε να βρεθούν τα ίχνη της. Το κινητό κάποια στιγμή την Πέμπτη έπαψε να λειτουργεί.
Στην περιοχή σήμερα βρέθηκε και ο πρόξενος του Ισραήλ στην Ελλάδα. Οι έρευνες θα συνεχιστούν την Τρίτη.
Πηγή: ΕΡΤ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.