- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Έκλεισε το Attica TV - Τι προβλέπεται για τους εργαζόμενους
Τι ανακοινώθηκε στους εργαζομένους
Έκλεισε το Attica TV - Τι προβλέπεται για τους εργαζόμενους
Έπεσαν οι τίτλοι του τέλους στο Attica TV με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Wide Media Γιάννη Ντάλλα να ανακοινώνει στον κόσμο εκεί, το λουκέτο που μπαίνει στο ένα από τα δύο κανάλια ιδιοκτησίας Δημήτρη Μπάκου, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρου Εξάρχου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι του Attica TV θα λάβουν τις νόμιμες αποζημίωσεις τους, θα καταβληθούν δηλαδή από 2,5 έως 6 μισθοί, τόσο στους μισθωτούς, όσο και στους εξωτερικούς συνεργάτες. Παράλληλα, δεν υπήρξε καμία δέσμευση από πλευράς Wide Media για μετακίνηση των εργαζομένων σε άλλα μέσα του ομίλου.
Για το «μαύρο» στο κανάλι, αναμένεται παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ.
Ο σταθμός ξεκίνησε να εκπέμπει στις 20 Μαρτίου 1997 ως Θριάσιο TV. Στις 7 Μαΐου 2015, ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης αγόρασε το 51% των μετοχών του σταθμού, εντάσσοντάς το στο νεότευκτο τηλεοπτικό δίκτυο της HellasNet ιδιοκτησίας του ίδιου. Ένα χρόνο αργότερα, η αιφνίδια σύλληψη του εφοπλιστή από την Ελληνική Αστυνομία μετά από διεθνές ένταλμα των ολλανδικών αρχών για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση στην οποία εμπλέκεται και η HellasNet έγινε η αιτία να επιστραφεί το 51% των μετοχών του δημοτικού καναλιού το οποίο στα τέλη του 2016 αποχώρησε οριστικώς από την HellasNet και επανήλθε στο παλιό του πρόγραμμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.