- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στα Μέθανα
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στην περιοχή για τυχόν αναζωπύρωση
Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στα Μέθανα – Εκδηλώθηκε από τρεις εστίες
Βελτιωμένη είναι η εικόνα από το μέτωπο της πυρκαγιάς στα Μέθανα, η οποία προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα δεν υπήρχε ενεργό μέτωπο, ωστόσο, δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παραμένουν στην περιοχή για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπύρωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά ανάμεσα στους Αγίους Θεοδώρους και στον Άγιο Γεώργιο Μεθάνων, ξεκίνησε από τρεις εστίες και χάρη στην άμεση παρέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης ανακόπηκε η πορεία της.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, μακριά από κατοικημένη περιοχή. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 52 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων της 9ης και 6ης ΕΜΟΔΕ, 13 οχήματα, 4 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.