Ελλαδα

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στα Μέθανα

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στην περιοχή για τυχόν αναζωπύρωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
πυροσβεστες, φωτια, δασος
© Theodore Manolopoulos/SOOC/Αρχείο

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στα Μέθανα – Εκδηλώθηκε από τρεις εστίες

Βελτιωμένη είναι η εικόνα από το μέτωπο της πυρκαγιάς στα Μέθανα, η οποία προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα δεν υπήρχε ενεργό μέτωπο, ωστόσο, δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παραμένουν στην περιοχή για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπύρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά ανάμεσα στους Αγίους Θεοδώρους και στον Άγιο Γεώργιο Μεθάνων, ξεκίνησε από τρεις εστίες και χάρη στην άμεση παρέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης ανακόπηκε η πορεία της.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, μακριά από κατοικημένη περιοχή. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 52 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων της 9ης και 6ης ΕΜΟΔΕ, 13 οχήματα, 4 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.