Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη 25χρονη που βρέθηκε σε πεζοδρόμιο - Εξετάζεται αν έπεσε από μπαλκόνι
Φέρει πολλαπλά και σοβαρά τραύματα
Διασωληνωμένη μία 25χρονη που βρέθηκε σε πεζοδρόμιο στη Θεσσαλονίκη με τις Αρχές να εξετάζουν αν έπεσε από μπαλκόνι
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, όταν μια γυναίκα ηλικίας 25 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της πεσμένη στο πεζοδρόμιο. Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 3 το πρωί στη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου, με τη νεαρή να φέρει πολλαπλά και σοβαρά τραύματα, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα τις αρχές και τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η 25χρονη παραμένουν αδιευκρίνιστες, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της πτώσης από μπαλκόνι. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο σοβαρό τραυματισμό της.
Η γυναίκα διασωληνώθηκε επί τόπου από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι φέρει βαρύτατες κακώσεις, με την κατάστασή της να κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή από τους θεράποντες ιατρούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκπαιδευτικές δράσεις για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στις 24 Δεκεμβρίου
Τι δείχνουν οι τάσεις για τον καιρό των γιορτών
Με κάρτες Mastercard, κινητό τηλέφωνο ή φορητή συσκευή
Αφορά τη μη προσκόμιση του βίντεο από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης
Απομακρύνονται τα ...«Πασχούγεννα»
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ παρακολούθησε το παιχνίδι με τη Χάποελ από τις θέσεις δίπλα στο παρκέ
Ο καθηγητής Γλωσσολογίας θέτει το ερώτημα: «Μπορούμε να βλέπουμε μέσα από τις λέξεις;»
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και που θα μεταφερθούν
«Η διαγραφή μου από το ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο θετικό που προέκυψε από αυτό το ζήτημα»
«Ακόμα νιώθω ότι είμαστε μαζί - Είναι γύρω μου και μου λέει τα δικά του»
Η ΕΥΔΑΠ εισηγείται από το 2026 διπλασιασμό παγίων
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.