Ελλαδα

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη του φοιτητή που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη

Mετατέθηκε για τις 26 Ιουνίου 2025

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
politexneioupoli

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη του φοιτητή που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη

Το Αυτόφωρο Δικαστήριο προχώρησε σήμερα στην αναβολή της δίκης ενός 34χρονου φοιτητή, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση σε βάρος της ιδιοκτήτριας του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Η δίκη τόσο του φοιτητή όσο και της συγκατηγορούμενής του μετατέθηκε για τις 26 Ιουνίου 2025, εξαιτίας κωλύματος που προέκυψε με τους συνηγόρους υπεράσπισης. Σημειώνεται ότι στο δικαστήριο δεν προσήλθε ούτε η μηνύτρια, δηλαδή η γυναίκα που φέρεται να δέχθηκε το χαστούκι από τον κατηγορούμενο.

Ο 34χρονος κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για άρνηση δακτυλοσκόπησης κατά τη σύλληψή του, ενώ η φίλη του, στο σπίτι της οποίας εντοπίστηκε από τις αρχές, αντιμετωπίζει κατηγορίες για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδή αναφορά στις αστυνομικές αρχές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY