- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Φωτιά σε αποθήκη καταστήματος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Η αιτία πρόκλησης της φωτιάς παραμένει άγνωστη
Φωτιά σε αποθήκη καταστήματος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Η αιτία πρόκλησης της φωτιάς παραμένει άγνωστη
Υπό έλεγχο τέθηκε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι.
Η φωτιά ξέσπασε στην αποθήκη γνωστού καταστήματος που βρίσκεται εντός του αεροδρομίου, προκαλώντας πανικό στους εργαζόμενους αλλά και τους τουρίστες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σημείο.
Οι 16 πυροσβέστες που έφτασαν επιτόπου κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες προτού αυτές επεκταθούν. Η αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη ενώ οι ζημιές στην τοιχοποιεία της αποθήκης είναι μικρές.
Αντιθέτως, οι καταστροφές στο εμπόρευμα, σύμφωνα με μια πρόχειρη εκτίμηση είναι αρκετές. Για λόγους ασφαλείας οι πυροσβέστες θα παραμείνουν για αρκετή ώρα στο σημείο, πέραν της διερεύνησης των αιτιών, και για λόγους ασφαλείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.