- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σέλι Ημαθίας: Εντοπίστηκε ζωντανός ο 23χρονος χιονοδρόμος που αγνοούνταν
Πού τον βρήκαν οι πυροσβέστες 23 ώρες μετά - Οι τελευταίες πληροφορίες
Σέλι Ημαθίας: Σώος βρέθηκε ο νεαρός χιονοδρόμος - Πού τον εντόπισαν οι πυροσβέστες - Οι τελευταίες πληροφορίες
Ζωντανός βρέθηκε ο 23χρονος χιονοδρόμος που αγνοούνταν από χθες στο Σέλι Ημαθίας, όπου είχε πάει για σκι με την παρέα του.
Ο νεαρός, εντοπίστηκε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι σε καταφύγιο ορειβατών στην περιοχή Πριόνια Ημαθίας, μια απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων από το σημείο όπου βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο.
Αποφάσισε να πάει μια βόλτα στο δάσος, αλλά χάθηκε
Αυτή την ώρα μεταφέρεται σε νοσοκομείο της περιοχής προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι καλά στην υγεία του, ενώ στην συνέχεια θα έρθει σε επαφή με τους συγγενείς του αλλά και τους πυροσβέστες προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 23χρονος φέρεται να είπε στους διασώστες πως αποφάσισε να πάει μια βόλτα στο δάσος, ωστόσο χάθηκε και έπειτα από αρκετές ώρες περιπλάνησης, εντόπισε το καταφύγιο και αποφάσισε να περάσει εκεί τη νύχτα περιμένοντας να εντοπιστεί από ομάδα διασωστών.
Οι θερμοκρασίες στην περιοχή είναι εξαιρετικά χαμηλές ωστόσο ο 23χρονος αλεξιπτωτιστής ήταν ντυμένος σωστά με αποτέλεσμα να καταφέρει να επιβιώσει την κρύα νύχτα της Δευτέρας. Ο ίδιος, δείχνει να είναι καλά στην υγεία του, είναι ευδιάθετος και μιλάει για μια «περιπέτεια» την οποία είχε και μάλιστα, ανέφερε πως δεν φοβήθηκε πως θα πάθει τίποτε αφού έχει αρκετή εμπειρία στην ορειβασία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.