- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός: Λευκά Χριστούγεννα με ισχυρές βροχές και ανέμους
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ
Οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνές από το απόγευμα των Χριστουγέννων αλλά και την Πέμπτη
Λευκά Χριστούγεννα θα κάνουν οι κάτοικοι στα βουνά της Ελλάδας, ενώ από το απόγευμα των Χριστουγέννων αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού με τα χιόνια να πέφτουν στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης.
Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, σημειώνοντας πως ο χιονιάς θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ισχυρές βροχές, καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια, θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους στο κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της ανατολικής Ελλάδας και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Χιόνια θα πέσουν πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές στα κεντρικά και τα βόρεια.
Πιο αναλυτικά προβλέπονται:
Την ημέρα των Χριστουγέννων (Τετάρτη 25.12.2024) ισχυρές βροχές και κυρίως στα παραθαλάσσια καταιγίδες, στις Σποράδες, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, τα Δωδεκάνησα, πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα νοτιότερα τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου (περιοχή Σάμου – Ικαρίας) και από το απόγευμα στην ανατολική Θεσσαλία (Μαγνησία), την Ανατολική Στερεά, τη νότια Εύβοια και τις δυτικές Κυκλάδες.
Τη 2η ημέρα των Χριστουγέννων (Πέμπτη 26.12.2024) ισχυρές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία (Μαγνησία), τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά (κυρίως περιοχή Φθιώτιδας – Βοιωτίας), τις Κυκλάδες (κυρίως δυτικές και βόρειες) και από το μεσημέρι στην Αττική και την ανατολική Πελοπόννησο.
Θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν από το απόγευμα των Χριστουγέννων στη Θράκη, το Θρακικό, το βορειοανατολικό Αιγαίο και τις Σποράδες, ενώ από τις πρωινές ώρες της 2ης ημέρας των Χριστουγέννων (26.12.2024) βορειοανατολικοί άνεμοι 8 και τοπικά 9 μποφόρ θα πνέουν στις προαναφερθείσες περιοχές καθώς και στην Εύβοια και τα νότια τμήματα της Χαλκιδικής.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το διήμερο 25 και 26.12, στον ορεινό ηπειρωτικό κορμό, τα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης και τοπικά σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνές από το απόγευμα των Χριστουγέννων και την Πέμπτη στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
Την Παρασκευή τα φαινόμενα (βροχές – χιονοπτώσεις) θα παρουσιάσουν εξασθένηση στις περισσότερες περιοχές, αλλά στο Αιγαίο και κατά τόπους στην ανατολική ηπειρωτική χώρα θα συνεχίσουν να πνέουν θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.