- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Δημήτρης Ήμελλος στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη: «Εύχομαι στο μέλλον να συνεργαστούμε με τον γιο μου»
Η τελευταία του θεατρική εμφάνιση σημειώθηκε πέρυσι στο Θέατρο Πορεία
Δημήτρης Ήμελλος στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη: «Εύχομαι στο μέλλον να συνεργαστούμε με τον γιο μου»
Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Δημήτρη Ήμελλου σε ηλικία 57 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου.
Στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη τον Σεπτέμβριο του 2023 είχε μιλήσει και για τον γιο του που σπουδάζει σκηνοθεσία κι είχε ευχηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστούν.
«Ο γιος μου είναι στην παραγωγή. Όπως βλέπετε διάφορους στην παραγωγή, στις ταινίες και στις σειρές και καμία φορά συμπληρώνουμε με πρόσωπα που χρειαζόμαστε εκείνη την ώρα. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα πέρασμα. Ο γιος μου δεν είναι ηθοποιός, είναι σκηνοθέτης και διαγωνίζεται… Τώρα κάνει μία μικρή ταινία. Εύχομαι στο μέλλον να συνεργαστούμε.» είχε δηλώσει ο Δημήτρης Ήμελλος.
Η τελευταία του θεατρική εμφάνιση σημειώθηκε πέρυσι στο Θέατρο Πορεία, στο ρόλο του επιθεωρητή Πορφύρη Πετρόβιτς στο έργο του Ντοστογιέφσκι «Έγκλημα και τιμωρία» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου. Η τρέχουσα σεζόν θα τον έβρισκε στην συμπαραγωγή της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Εθνικού Θεάτρου, «Ματαρόα στον ορίζοντα», σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αμπαζή, από την οποία και αποχώρησε λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.