Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Διονύσου - Φερτά υλικά στον δρόμο λόγω της καταιγίδας
Δείτε βίντεο
Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Διονύσου - Φερτά υλικά στον δρόμο λόγω της καταιγίδας - Δείτε βίντεο
Η κακοκαιρία που έπληξε το πρωί της Παρασκευής (6.12) την Αττική, προκάλεσε αρκετά προβλήματα στους δρόμους. Ανάμεσά σε άλλα, διακοπή κυκλοφορίας καταγράφηκε στη Λεωφόρο Διονύσου, λόγω φερτών υλικών που παρέσυρε η βροχόπτωση στο οδόστρωμα.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η διακοπή αφορά το τμήμα της Λεωφόρου, από το ύψος του γηπέδου Διονύσου έως τον ιερό ναό Αγίου Πέτρου, ενώ αυτή την ώρα απομακρύνονται τα φερτά υλικά, από μπουλντόζες του τοπικού Δήμου. Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, ορμητικός χείμαρρος κατέβαζε πέτρες, χαλίκια και χώμα στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο δρόμος να μην είναι προσβάσιμος από τα οχήματα που κινούνταν και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοκίνητο έπαθε μηχανική βλάβη ενώ κινούνταν στη Λεωφόρο Διονύσου, καθώς βράχοι από την πλαγιά έπεσαν στον μπροστινό μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το ψυγείο και να ακινητοποιηθεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκινούν οι έρευνες με το Abeille Marengo
Υψηλή δραστηριότητα τον Οκτώβριο, χάρη στη γενναιόδωρη συναίνεση 28 οικογενειών δοτών
Μετά την απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Ψύχρα στην εκκίνηση, βοριάδες στη διαδρομή προβλέπονται
Η διαδικασία διακόπηκε για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου
Οι πρώτες πληροφορίες
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Από κασκαντέρ του Τσακ Νόρις έγινε εγκληματίας
Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Πώς θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι εμφανίσεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.