- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μαρκόπουλο: Xωρίς σφυγμό μεταφέρθηκε το παιδί - Του έγινε ΚΑΡΠΑ για 45 λεπτά
Η ανακοίνωση του Παίδων
Μαρκόπουλο: Ασφυγμο και απνοϊκό μεταφέρθηκε το παιδί που πυροβόλησαν
«Άσφυγμο, απνοϊκό, κόρες σε μυδρίαση, χωρίς φωτοκινητικό αντανακλαστικό» με τραύμα στο κεφάλι από όπλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το αγοράκι από το Μαρκόπουλο.
Συγκεκριμένα αναφέρει το Γραφείο Διοίκησης του Νοσοκομείου: «Προσήλθε σήμερα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, μέσω ΕΚΑΒ στις 10:45, Αγόρι (επ.) Α. (ον.) Α., πέντε (5) ετών, συνοδευόμενο από ιατρό του Κέντρου Υγείας Μαρκοπούλου, μετά από αρχική διακομιδή σε αυτό, λόγω αναφερόμενου τραυματισμού στο κεφάλι, από πυροβολισμό στην περιοχή του Μαρκόπουλου. Κατά την προσέλευσή του στο Νοσοκομείο μας ήταν ασφυγμο, απνοϊκό, κόρες σε μυδρίαση, χωρίς φωτοκινητικό αντανακλαστικό.
Έγινε προχωρημένη ανάνηψη (ΚΑΡΠΑ) για 45 min, χωρίς ανταπόκριση. Ώρα θανάτου 11:29. Θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εκτίμηση (νεκροψία, νεκροτομή)».
Σημειώνεται πως όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στην οδό Αγίου Δημήτριου, όπου ένας οδηγός ΙΧ οχήματος, που φέρεται να είναι Ρομά, σταμάτησε δίπλα από άλλο όχημα, που επίσης επέβαιναν Ρομά και άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αγοριού.
Αστυνομικοί εκτιμούν ότι στόχος της επίθεσης δεν ήταν το ίδιο το παιδί, αλλά ο οδηγός του οχήματος. Είχε προηγηθεί συμπλοκή για προσωπικά ζητήματα. Δεκάδες αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων αλλά και στους δρόμους που οδηγούν προς τον Γέρακα σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.