- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δεύτερο «όχι» στην αποφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη - Παραμένει στη φυλακή
Αρνητική απάντηση στην αποφυλάκιση του καταδικασμένου για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη, έδωσαν για άλλη μία φορά οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας.
Το Συμβούλιο, αποδεχόμενο την εισαγγελική πρόταση, απέρριψε για δεύτερη φορά την αίτηση αποφυλάκισης του κρατούμενου στις Φυλακές Δομοκού. Στο βούλευμα, οι δικαστές του Συμβουλίου αναφέρονται στην υπόθεση των «Σπαρτιατών», στην οποία ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε εξαπάτηση εκλογέων, υπόθεση που σήμερα διακόπηκε η εκδίκασή της για τις 22 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με τη συνήγορο του έγκλειστου, Βάσω Πανταζή, ο εντολέας της έχει συμπληρώσει τον χρόνο κράτησης «και η τελευταία απόρριψη της αίτησής του έχει να κάνει μόνο με την υπόθεση των "Σπαρτιατών"».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.