- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τέμπη: Η έκκληση του πατέρα του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού
«Ζούμε με την οικογένεια έναν Γολγοθά» - Πού θα μεταφερθεί τελικά ο 24χρονος
Τέμπη: Η έκκληση του πατέρα του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού
Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών που συνεχίζει μέχρι και σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά, να νοσηλεύεται σε κώμα. Ο 24χρονος Γεράσιμος συνεχίζει να ανεβαίνει το δικό του γολγοθά ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ολοκλήρωσε την αποκατάστασή του στο ειδικό κέντρο αποθεραπείας της Βοστώνης όπου μεταφέρθηκε το 2023 με την κατάσταση του να παραμένει σταθερή.
Όπως ανέφερε σήμερα (23.10) ο πατέρας του στο Πρωινό του ΑΝΤ1, πρόκειται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στο Μιλάνο όπου είναι από τα μοναδικά στον κόσμο για την αποκατάσταση του γιου του.
Τέμπη: Ο πατέρας του Γεράσιμου μίλησε για τον γιο του σχεδόν δυο χρόνια μετά το δυστύχημα
Ο Διονύσης Γεωργιάδης, πατέρα του Γεράσιμου μίλησε και μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του παιδιού του και με το πως θα κινηθούν από εδώ και πέρα. Ο πατέρας του επιζώντα ξέσπασε λέγοντας πως περιμένει δικαιοσύνη και τιμωρία όλων των υπεύθυνων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
«Μοναχή έγνοια η υγεία του Γεράσιμου. Ζούμε με την οικογένεια έναν Γολγοθά. Θα επισκεφθεί το νοσοκομείο στο Μιλάνο, θεωρείται από τα μοναδικά νοσοκομεία στον κόσμο για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού μας. Ο Γεράσιμος θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όταν οι γιατροί αποφασίσουν το πότε. Πλησιάζουν οι μέρες που θα συμπληρωθούν δύο χρόνια από το τραγικό και θλιβερό έγκλημα στα Τέμπη. Περιμένω δικαιοσύνη, παραδειγματική τιμωρία στους υπεύθυνους. Παρακαλώ σεβασμό στο δράμα του Γεράσιμου και της οικογένειας. Ευχαριστώ όλους όσοι μας συμπαραστέκονται αλλά και τους γιατρούς του παιδιού μας. Μοναχή μας έγνοια το παιδί μας αλλά και η απονομή δικαιοσύνης», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Γεράσιμου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.