- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βιασμός 13χρονης στη Μυτιλήνη: Δεν υπάρχει θέμα πορνείας, ούτε μαστροπείας
Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης
Βιασμός 13χρονης στη Μυτιλήνη: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης
«Δεν τίθεται ζήτημα αμειβόμενης σεξουαλικής εργασίας, ούτε μαστροπείας» δήλωσε σήμερα (23.10) ο δικηγόρος της οικογένειας της 13χρονης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμών από δύο άνδρες στη Μυτιλήνη.
«Από τη στιγμή που η κοπέλα κατήγγειλε τη συνεύρεσή της με δυο ενήλικους, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως συναινετική πράξη λόγω της μικρής ηλικίας του θύματος, οπότε η πράξη είναι τέτοια που παραπέμπει σε βιασμό», δήλωσε ο κ. Δημοσθένης Χατζηγιάννης, δικηγόρος της οικογένειας της 13χρονης από τη Μυτιλήνη και πρόσθεσε: «η ανήλικη ποτέ στην καταγγελία της δεν είπε τη λέξη βιασμός», όμως δεν γίνεται να υπάρξει συναινετική συνεύρεση σε τέτοια ηλικία. «Το κοριτσάκι έδωσε μια κατάθεση, είπε ότι βρέθηκε με αυτούς τους δυο ανθρώπους. Παράλληλα ο δεύτερος άνδρας ήταν μπροστά στη συνεύρεση χωρίς τη θέλησή της και εκεί έγκειται το θέμα του βιασμού».
Βιασμός 13χρονης στη Μυτιλήνη: «Δεν υπάρχει θέμα πορνείας»
Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον δικηγόρο για τις δηλώσεις που έκανε η μητέρα της 13χρονης. «Η μητέρα έχει κάνει διάφορες δηλώσεις οι οποίες πραγματικά δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Επίσης, δεν υπάρχει ούτε θέμα πορνείας, ούτε θέμα ότι κάποιος το εξωθούσε σε σεξουαλικές πράξεις, ούτε θέμα μιας παραβατικής συμπεριφοράς που παραπέμπει στην περίπτωση του Κολωνού. Υπάρχει μια περίπτωση όπως το περιέγραψε το κορίτσι και στις δυο καταθέσεις που έδωσε, στην αρχική και τη συμπληρωματική».
Σε ό,τι αφορά τα περί παραμέλησης της 13χρονης σημείωσε ότι δεν είναι κάτι που μπορεί να γνωρίζει. Επιπλέον, ρωτήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες στο «Χαμόγελο του παιδιού» ότι το κορίτσι ζούσε σε κακοποιητικό περιβάλλον: «Πράγματι έγινε μια καταγγελία το Ιούλιο, έγινε μια έρευνα. Αιτία της καταγγελίας ήταν ότι ο πατέρας βλέποντας ότι το κορίτσι γυρνάει ώρες ακατάλληλες χωρίς την συναίνεσή του και χωρίς την ενημέρωσή του, βρέθηκε σε ένα περιστατικό όπου με έντονο τρόπο ζήτησε να περιοριστεί η ανήλικη και της έριξε μια σφαλιάρα. Αυτό το είδε μια γειτόνισσα και έκανε την καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού και έγινε μια ολόκληρη δικογραφία».
Τι απαντά ο δικηγόρος της οικογένειας στα σενάρια περί αιμομιξίας
Ο δικηγόρος κλήθηκε να απαντήσει στις πληροφορίες ότι ένα από τα πρόσωπα που βίασαν το παιδί είναι συγγενής της 13χρονης. «Μίλησα με τον δικηγόρο ενός εκ των κατηγορουμένων και δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πού τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για πεζούς και οχήματα από τις 08:00 έως τις 20:00
Σο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.