- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 55χρονου από το Ηράκλειο Κρήτης
Τον εντόπισε ευαισθητοποιημένος πολίτης
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 55χρονου από το Ηράκλειο Κρήτης - Τον εντόπισε ευαισθητοποιημένος πολίτης
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 55χρονου που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Βασίλ (ον.) Κολέβ (επ.), βρέθηκε στην περιοχή της Χερσονήσου στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι καλά στην υγεία του.
Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, καταλυτικό ρόλο στον εντοπισμό του ενήλικου άνδρα διαδραμάτισε η άμεση ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert Hellas, καθώς ένας ευαισθητοποιημένος πολίτης που εργάζεται στο Δήμο της περιοχής αναγνώρισε τον Βασίλ (ον.) Κολέβ (επ.) και ενημέρωσε έγκαιρα τον Οργανισμό μας, συμβάλλοντας στην έγκαιρη και ασφαλή ανεύρεσή του. Υπενθυμίζουμε ότι Βασίλ (ον.) Κολέβ (επ.), 55 ετών εξαφανίστηκε στις 14/10/2024 από την περιοχή της Χερσονήσου του Ηρακλείου Κρήτης. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του, στις 21/10/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του και σχετικής προφορικής εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδεχομένως συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Βασίλ (ον.) Κολέβ (επ.), και την οικογένεια του για οτιδήποτε χρειαστεί.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι θυμήθηκε για το «ριφιφί του αιώνα»
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Δικάζονται στο αυτόφωρο μετά την λεκτική επίθεση στην αδερφή της 56χρονης Ευαγγελίας
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Ισχυροί άνεμοι αναμένονται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο
Επιδείνωση του καιρού με έντονα φαινόμενα και πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση
Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες
Η εταιρεία έχει λάβει την απόφαση να αυξήσει τις σουίτες από 30 που είναι σήμερα, σε 171
Πότε θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα
Αγρότες και κτηνοτρόφοι αποχώρησαν δηλώνοντας πως ο αγώνας τους συνεχίζεται
Συναγερμός για ισχυρές βροχές και θυελλώδεις νοτιάδες - Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα Δήμοι και Περιφέρειες
Ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι - Πότε θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα
Νεφώσεις και τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.