Χειροπέδες σε έναν 41χρονο γιατί αποκαλούσε «σκουπίδι» ανώτατη αξιωματικό της Τροχαίας
Τα βίντεο που ανάρτησε στο TikTok
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γιατί είπε «σκουπίδι» αξιωματικό της Τροχαίας - Τα βίντεο που ανάρτησε στο TikTok
Ένας 41χρονος άνδρας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη καθώς σε βίντεο στα social media απευθύνθηκε με απρεπείς εκφράσεις εναντίον αστυνομικών και κατά της ελληνικής πολιτείας.
Μάλιστα, ο συλληφθείς καλούσε την ίδια στιγμή τον κόσμο σε βία σε βάρος αστυνομικών της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στα βίντεο που ανάρτησε στο TikTok καταφέρεται με απρεπείς εκφράσεις εναντίον προσώπων, αστυνομικών που υπηρετούν τόσο στην Τροχαία όσο και σε άλλες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.
Συγκεκριμένα, αποκάλεσε σκουπίδι με απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά της Διευθύντριας Τροχαίας Θεσσαλονίκης και προέτρεπε τον κόσμο να συγκεντρωθεί για διαμαρτυρία έξω από το σπίτι της.
Αμέσως ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συνελήφθη για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ήταν δικός μας άνθρωπος», είπε ο Ολυμπιονίκης - Τα χειρόγραφα που του έστελνε μετά από κάθε Ολυμπιάδα
Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του σύμφωνα με την επιθυμία του
Η εμβληματική μορφή της Ορθοδοξίας εκοιμήθη σε ηλικία 95 ετών
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Γιατί γιορτάζει στις 14 Φεβρουαρίου
Η ερώτηση για την Άννα Βίσση, με την οποία είναι παλιοί γνώριμοι
Ποια είναι τα αδικήματα
H υπηρεσία δεν απαιτεί κωδικούς εισόδου
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιανουαρίου στο Τατόι
Στο Α' Νεκροταφείο η ταφή του
Βρέθηκαν και ναρκωτικά κατά τις έρευνες - Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.