- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Δημήτρης Σταρόβας: «Πριν 4 μήνες δε μιλούσα καθόλου - Τώρα είμαι καλά»
Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας που πέρασε
Δημήτρης Σταρόβας: «Πριν 4 μήνες δε μιλούσα καθόλου - Τώρα είμαι καλά»
ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, αλλά και για την επιστροφή του στη σκηνή.
Ο καλλιτέχνης σε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αλλά και στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.
Δημήτρης Σταρόβας: «Από το άγχος μου μπερδεύω τις λέξεις»
Όπως ανέφερε αρχικά: «Σε σχέση με αυτό που ήμουν πριν 3 μήνες, είμαι καλά». Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν κουράζομαι δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι το πιο σημαντικό που συνέβη, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες. Από το άγχος μου μπερδεύω τις λέξεις. Αν πάρω τον χρόνο μου μπορώ να μιλήσω σχεδόν κανονικά. Το μυαλό ‘τρέχει’ αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα. Πριν 4 μήνες δε μιλούσα καθόλου».
Τέλος, ο Δημήτρης Σταρόβας πρόσθεσε: «Αν μπορέσω να σώσω, να αφυπνίσω έστω και έναν, θα είναι μεγάλη επιτυχία. Είμαστε πολλοί που δεν προσέχουμε τον εαυτό μας».
Ο γνωστός καλλιτέχνης, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε τον περασμένο Μάιο, φαίνεται πως έχει αλλάξει τη ζωή του, με μείον 30 κιλά, έχοντας κόψει το κάπνισμα και βάζοντας στο πρόγραμμά του τη γυμναστική.
Η μάχη ζωής του Δημήτρη Σταρόβα, ξεκίνησε το μεσημέρι της 15ης του περασμένου Μάϊου. Όταν ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στα επείγοντα και μπήκε στην εντατική στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά. Η διάγνωση των γιατρών ήταν ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Τις επόμενες μέρες, υπέστη και κολπική μαρμαρυγή που κατάφερε να ξεπεράσει άμεσα.
Ακολούθησε το εξιτήριο, οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις και στις αρχές Σεπτεμβρίου η συμμετοχή του, με guest ρόλο επί σκηνής στην Κύπρο. Τα δύσκολα για τον ίδιο φαίνεται να έχουν περάσει. Το εγκεφαλικό επεισόδιο τον έκανε να αλλάξει συνολικά τρόπο ζωής.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
Στο όχημα επέβαιναν συνολικά 25 άτομα - Η ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού
Στο τέλος της εβδομάδας θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο
Όσα ζήσαμε στο Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens στο ΟΑΚΑ
Αναβαθμίστηκε το έκτακτο της ΕΜΥ - Ισχυρές καταιγίδες και την 28η Οκτωβρίου
24ωρη κινητοποίηση των ναυτεργατικών σωματείων και 3ωρη στάση εργασίας από τους λιμενεργάτες
Σε αυξημένη επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Μόνο από την αριστερή λωρίδα τα αυτοκίνητα
Ταλαιπωρία για τους οδηγούς
«Ζητήσαμε να αναβαθμιστεί η κατηγορία», λέει ο γιατρός
Πού θα έχει συγκεντρώσεις και τι ώρα ξεκινούν οι διαμαρτυρίες
Τέσσερις συλλήψεις από τις Αρχές
Δείτε το νέο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ
Η πολυτάραχη ζωή του, οι ιδέες που τον καθόρισαν, οι συγκρούσεις με την Εκκλησία και η διαρκής αναζήτηση της ελευθερίας.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Εγκατέλειψαν άρον άρον το όχημα
Του τα είχαν αφαιρέσει για τον ίδιο λόγο
Η κρίση αξιών σε πρώτο πλάνο
Από λάθος χειρισμούς του οδηγού ξεκίνησε το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.