- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αχαρνών: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο 28χρονος που απειλούσε να ανατινάξει φιάλη υγραερίου
Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ, με τους άνδρες των ΕΜΑΚ να εισβάλουν στην πολυκατοικία
Αχαρνών: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο 28χρονος - Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ, με τους άνδρες των ΕΜΑΚ να εισβάλουν στην πολυκατοικία
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο άνδρας που επί ώρες προκάλεσε πανικό σε κατοίκους της οδού Αχαρνών και σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές καθώς απειλούσε να αυτοκτονήσει χρησιμοποιώντας μια φυάλη υγραερίου.
Ο άνδρας από τις έντεκα το πρωί μέχρι και λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα, έβγαινε ανά διαστήματα στο μπαλκόνι του σπιτιού του, μια πολυκατοικία δίπλα ακριβώς από το υπουργείο Ανάπτυξης, στην οδό Αχαρνών. Κρατώντας δύο μαχαίρια, ένα σε κάθε χέρι, απειλούσε να αυτοκτονήσει, δίνοντας κάθε φορά κάποια διαφορετική δικαιολογία που έφτασε σε αυτό το σημείο.
Το χρονικό του περιστατικού στην Αχαρνών
Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί εκκένωσαν την πολυκατοικία αλλά και το κτίριο του υπουργείου, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν τυχόν απώλειες σε περίπτωση έκρηξης της φυάλης υγραερίου. Ο άνδρας κατάγεται από την Παλαιστίνη και δηλώνει Σύριος, όπως προκύπτει από τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του. Εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, ωστόσο πριν από μόλις μια εβδομάδα είχε απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές.
Βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση, ανέφεραν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στις προσπάθειες για την ακινητοποίηση του. ειδικός διαπραγματευτής αλλά και μεταφραστής βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή στο σημείο, θέλοντας να καταλάβουν τα αιτήματα του Παλαιστίνιου, κάτι που ουδέποτε έγινε πράξη, καθώς κάθε φορά, ανέφερε κάτι διαφορετικό.
Αίσιο τέλος στην υπόθεση
Χρειάστηκε τελικά η επέμβαση μονάδας της ΕΚΑΜ η οποία κατάφερε και τον ακινητοποίησε, ενώ εντοπίστηκαν τα μαχαίρια που κρατούσε όταν έβγαινε ανά διαστήματα στο μπαλκόνι του σπιτιού του. επίσης βρέθηκε και η μπουκάλα υγραερίου με την οποία απειλούσε πως θα ανατιναχθεί. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που χρίζει άμεσης ψυχιατρικής παρακολούθησης ανέφεραν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες για την υπόθεση και πλέον, αναμένεται η εντολή εισαγγελέα εάν θα μεταφερθεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ή σε κάποιο ίδρυμα για ψυχιατρική εξέταση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία
«Θα σε θρηνώ πάντα και θα μας γιορτάζω κάθε τέτοια μέρα»
Σύγχρονη αρχιτεκτονική και νέος αστικός πόλος
Πρεμιέρα αύριο για τα ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν»
Η μεταγωγή τους έγινε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το φαινόμενο ξεκίνησε από τη νευροχειρουργική κλινική
Τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Πέντε χρήσιμες συμβουλές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.