- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ηλεία: Νεκρός 59χρονος που προσπάθησε να σταματήσει επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας
Σε σοκ η σύζυγός του
Ηλεία: Νεκρός 59χρονος μάρτυρας επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας - Το επεισόδιο και η κατάρρευση του άνδρα
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 59χρονος το βράδυ της Τρίτης (3.9) σε περιοχή της Ηλείας, στην προσπάθειά του να χωρίσει συγγενικά του πρόσωπα που τσακώνονταν.
Σύμφωνα με το tempo24.news, ο άνδρας, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, φέρεται να έγινε μάρτυρας ενδοοικογενειακού επεισοδίου στην Ηλεία και στην προσπάθειά του να χωρίσει τα συγγενικά του πρόσωπα, κατέρρευσε. Ο 59χρονος διακομίστηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας, όμως ήταν ήδη αργά.
Ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, όπως αποδείχθηκε από τη νεκροψία - νεκροτομή. Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, από το σοκ η σύζυγός του αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Πύργου. Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών ατόμων (μελών της ίδιας οικογένειας) για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.
Όπως απεδείχθη ο γιος επιτέθηκε στη μητέρα, ξυλοκοπώντας τη. Ο πατέρας προσπάθησε να τους χωρίσει και υπέστη έμφραγμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο θα πέσει ο υδράργυρος - Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες
Εκδίδεται η NAVTEX με άμεση ισχύ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Εξετάζεται η εμπλοκή του σε 40 διαρρήξεις
Επικοινωνία Τζιτζικώστα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας
Είχε κλείσει προσωρινά λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου
Ποιες παραβάσεις διαπιστώθηκαν
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.