- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σαντορίνη: Κρυφός οίκος ανοχής λειτουργούσε σε μπαρ - Πώς στήθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας
Σε οίκο ανοχής είχε μετατρέψει τμήμα του νυχτερινού της κέντρου διασκέδασης στην Σαντορίνη, μία Ελληνίδα που εργαζόταν ως υπεύθυνη λειτουργίας στο κατάστημα. Εκεί, εργάζονταν παράνομα πέντε αλλοδαπές εργαζόμενες, οι οποίες παρείχαν «υπηρεσίες» έναντι αμοιβής σε συγκεκριμένους θαμώνες.
Σαντορίνη: Πώς ανακαλύφθηκε ο κρυφός οίκος ανοχής στο μπαρ
Η ανακάλυψη του οίκου ανοχής ξεκίνησε όταν στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας έφτασε η πληροφορία ότι στο μπαρ λειτουργούσε κρυφός οίκος ανοχής και οι πελάτες προχωρούσαν σε ερωτικές συνευρέσεις με τις αλλοδαπές που δεν διέθεταν πιστοποιητικά υγείας.
Αμέσως στήθηκε επιχείρηση και ένας αστυνομικός εμφανίστηκε στην υπεύθυνη ως πελάτης. Αφού κατέβαλε το ποσό των 200 ευρώ που είχε προσημειωθεί, οδηγήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τις παράνομα εκδιδόμενες αλλοδαπές.
Τότε, επενέβησαν οι συνάδελφοί του που πέρασαν χειροπέδες στις πέντε αλλοδαπές ιερόδουλες, τρεις από τις οποίες βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, αλλά και στην Ελληνίδα υπεύθυνη ενώ κατέσχεσαν τα προσημειωμένα χρήματα μαζί με άλλα 590 ευρώ που βρέθηκαν στο ταμείο της επιχείρησης.
Σε βάρος των έξι γυναικών ηλικίας 20 ως 32 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα και παράνομη παραμονή στη χώρα, κατά περίπτωση, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Ο χολιγουντιανός σταρ παραμένει στην Ελλάδα
Μάρτης... γδάρτης με βροχές και κρύο
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο
Χιλιάδες Έλληνες Εβραίοι ξεκινούν ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή
«Χειρόφρενο» σε κεντρικούς δρόμους - Όλες οι διαδρομές και οι ρυθμίσεις της Τροχαίας
Διατηρείται η καλοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με θερμοκρασίες έως 19 βαθμούς
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα και εθελοντικές ομάδες
Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Ανδρέα Παπανδρέου
Πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι για την επιστροφή;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.