- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Πώς έγινε το δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο στην Κέρκυρα - Νεκρός ο οδηγός μετά την πρόσκρουση στο φορτηγό
Σφοδρότατη η σύγκρουση - Δύο τραυματίες
Κέρκυρα: Πώς έγινε το δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες - Εικόνες από το σημείο της σύγκρουσης
Ο 33χρονος οδηγός του τουριστικού λεωφορείου σκοτώθηκε μετά τη σύγκρουση του οχήματος με σταθμευμένο φορτηγό στην περιοχή Σγόμπου στην Κέρκυρα το μεσημέρι της Κυριακής (21.7). Την ίδια ώρα, η 34χρονη τουρίστρια που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Όπως αναφέρει το corfutvnews.gr, για τον απεγκλωβισμό της μητέρας και του παιδιού της χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση, αφού το μπροστινό μέρος του λεωφορείου σφηνώθηκε στο σταθμευμένο φορτηγό και ήταν αδύνατος ο απεγκλωβισμός. Οι πυροσβέστες της Κέρκυρας επιχειρούσαν επί μιάμιση ώρα για να καταφέρουν να τους βγάλουν έξω από το λεωφορείο, όπως σημειώνει το τοπικό μέσο.
Κέρκυρα: Το τουριστικό λεωφορείο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα έγινε περίπου στις τρεις το μεσημέρι της Κυριακής (21/07/2024) στην Κέρκυρα στην περιοχή Σγόμπου, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο με 18 Άγγλους επιβάτες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό σε παράδρομο της κεντρικής οδού. Από τον σφοδρή πρόσκρουση σκοτώθηκε ο 33χρονος οδηγός, ενώ τραυματίστηκαν δύο άτομα: ένας Βρετανός και η 34χρονη μητέρα.
Όπως αναφέρει το tempo24.news, στο σημείο επιχείρησαν 22 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι, ενώ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν και άλλοι επιβάτες του λεωφορείου. Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Κέρκυρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.