- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Τάκης Θεοδωρακόπουλος: Πέθανε ο δημοσιογράφος - Το «αντίο» της ΕΣΗΕΠΗΝ
Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος τη δημοσιογραφική οικογένεια.
Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία από την ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπήρξε ανταποκριτής της ΕΡΤ.
Ποιος ήταν ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος
Ανακοίνωση για τον θάνατο του δημοσιογράφου εξέδωσαν τα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων και του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών. «Με αισθήματα οδύνης η δημοσιογραφική οικογένεια της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ κατευοδώνουν στην τελευταία του κατοικία τον εκλεκτό, αγαπητό συνάδελφο, μάχιμο επί σειράν ετών ρεπόρτερ στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, τον Τάκη Θεοδωρακόπουλο. Ο εκλιπών ήταν από τους δημοσιογράφους που πάσχιζε καθημερινά σε 24ωρη βάση για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση της κοινής γνώμης. Είχε γόνιμη και εποικοδομητική θητεία τόσο στην ΕΡΤ ως ανταποκριτής στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, όσο και στο δημοσιογραφικό οργανισμό Λαμπράκη, ως ανταποκριτής στο «ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ».
Ο Παναγιώτης (Τάκης) Θεοδωρακόπουλος, ο συνάδελφος και φίλος, βιάστηκε να φύγει στα 69του χρόνια, πριν προλάβει να...
Posted by Giorgos Kirousis on Saturday, July 20, 2024
» Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία από την ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε οικονομικές επιστήμες. Αργότερα ήρθε στην Πάτρα και στελέχωσε το νεοσύστατο τότε (δεκαετία 1980 – 1990) στούντιο της τηλεόρασης της Δυτικής Ελλάδας. Παράλληλα εργάστηκε και στο ραδιοφωνικό σταθμό Πατρών της ΕΡΑ. Ο εκλιπών υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός από τους συναδέλφους του με ενεργή παρουσία στις εκδηλώσεις της ΕΣΗΕΠΗΝ. Οι συνάδελφοί του τον είχαν τιμήσει με την ψήφο τους και τον είχαν αναδείξει παλαιότερα ως μέλος της διοίκησης της ΠΟΕΣΥ.
Ως μαχόμενος δημοσιογράφος, ο αξιαγάπητος συνάδελφος, ζούσε κυριολεκτικά με την αγωνία να μεταδώσει την είδηση και να περιγράψει τα γεγονότα όπως ο ίδιος τα βίωνε. Γι’ αυτό ‘έφυγε’ όρθιος στις επάλξεις το βράδυ της Παρασκευής, αφού είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους συναδέλφους του λίγες ώρες νωρίτερα για να μάθει αν συμβαίνει κάτι. Ο Τάκης, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και τους αθλητικούς χώρους, καθώς υπήρξε αθλητής στίβου, δρομέας μεγάλων αποστάσεων, πρωταθλητής, της Παναχαϊκής».
Ένας καλός φίλος, ένας σπάνιος άνθρωπος, συμπατριώτης αγαπητός, έφυγε από κοντά μας. Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος, με την...
Posted by George A. Papandreou on Saturday, July 20, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tο ΣτΕ ανέτρεψε τα όσα είχε αποφασίσει στα προηγούμενα στάδια
Λόγω τεχνικού προβλήματος οι πολίτες δεν μπορούν να καλέσουν το «100»
Έρχονται αρκετές βροχές και καταιγίδες
Η υπόθεση ξεκίνησε όταν πολίτης υπέβαλε αίτημα ανανέωσης διαβατηρίου, προσκομίζοντας την αστυνομική του ταυτότητα, που είχε εκδοθεί το 1972
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου για τον καιρό του Σαββατοκύριακου
Άγνωστο το πώς βρέθηκε στη περιοχή
Στη συνέχεια, άρχισε να κατευθύνεται προς τον Εθνικό Κήπο, όπου χάθηκαν τα ίχνη της
Ο νεαρός φέρει αιμάτωμα μέτριας βαρύτητας και δεν χρήζει χειρουργικής αντιμετώπισης
«Σειρά σου τώρα να αποδείξεις»
«Ο Θεός να χαρίσει υπομονή και παρηγοριά στους συγγενείς και στους φίλους τους», δήλωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης
Η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ
Σε εξέλιξη ιστολογικές εξετάσεις μετά τη νεκροψία – Δεν προέκυψε σαφής αιτία θανάτου
Οι χάρτες που δημοσίευσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
Φωτιά ξέσπασε σε αστικό λεωφορείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη – Επιχείρηση με έξι πυροσβέστες
Εξιχνιάστηκε η επίθεση οκτώ ατόμων στο φράγμα Θέρμης – Δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.