- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελεύθεροι οι πρώτοι έξι του κυκλώματος της μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης
Εγγύηση 50.000 ευρώ κατέβαλε η πρώην σύζυγος του Π. Βλαστού
Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της η πρώην σύζυγος του Παναγιώτη Βλαστού, Ιωάννα Χήρα, η οποία κατέβαλε εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ και επίσης της απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα. Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι καθώς και οι γονείς του Γιάννη Σκαφτούρου με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα δυο φορές το μήνα.
Το πρωί της Δευτέρας, ξεκίνησε ενώπιον της ανακρίτριας κατά της Διαφθοράς, η απολογία των έξι από τους 15 συλληφθέντες για τη μεγάλη εγκληματική οργάνωση που είχε ως «στρατηγείο» τις φυλακές Κορυδαλλού, στην οποία μέχρι στιγμής είναι κατηγορούμενοι 37 άτομα.
Το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκαν οι απολογίες και των έξι κατηγορουμένων. Ανάμεσά τους, ο 70χρονος πατέρας του φερομένου ως εκ των τριών βαρυποινιτών «αρχηγών» της εγκληματικής οργάνωσης, του Γιάννη Σκαφτούρου, κρατούμενου στις φυλακές Δομοκού. Στην υπόθεση είναι κατηγορούμενος και ο Δημήτρης Σκαφτούρος, αδελφός του Γιάννη, ο οποίος είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο 70χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας τις κατηγορίες που τους αποδίδονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, υποστηρίζοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η 68χρονη σύζυγος του, επίσης κατηγορουμένη στην υπόθεση, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με όσα τους καταλογίζονται. Ο πατέρας του Γιάννη Σκαφτούρου φέρεται να υποστήριξε πως η μόνη σχέση του ίδιου και της γυναίκας του με τις φυλακές ήταν η «ατυχία τα παιδιά μας από τα 35 τους χρόνια να έχουν παραβατική συμπεριφορά και να τα επισκεπτόμαστε στις φυλακές για να τους πάμε τρόφιμα».
Η πρώην σύζυγος του Παναγιώτη Βλαστού αρνήθηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού οποιαδήποτε συμμετοχή της σε παράνομες πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι «με τον Π. Βλαστό έχουμε χωρίσει εδώ και 4 χρόνια. Δεν έχουμε καμία σχέση. Αρνούμαι οποιαδήποτε εμπλοκή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο όχημα επέβαιναν συνολικά 25 άτομα - Η ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού
Στο τέλος της εβδομάδας θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο
Όσα ζήσαμε στο Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens στο ΟΑΚΑ
Αναβαθμίστηκε το έκτακτο της ΕΜΥ - Ισχυρές καταιγίδες και την 28η Οκτωβρίου
24ωρη κινητοποίηση των ναυτεργατικών σωματείων και 3ωρη στάση εργασίας από τους λιμενεργάτες
Σε αυξημένη επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Μόνο από την αριστερή λωρίδα τα αυτοκίνητα
Ταλαιπωρία για τους οδηγούς
«Ζητήσαμε να αναβαθμιστεί η κατηγορία», λέει ο γιατρός
Πού θα έχει συγκεντρώσεις και τι ώρα ξεκινούν οι διαμαρτυρίες
Τέσσερις συλλήψεις από τις Αρχές
Δείτε το νέο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ
Η πολυτάραχη ζωή του, οι ιδέες που τον καθόρισαν, οι συγκρούσεις με την Εκκλησία και η διαρκής αναζήτηση της ελευθερίας.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Εγκατέλειψαν άρον άρον το όχημα
Του τα είχαν αφαιρέσει για τον ίδιο λόγο
Η κρίση αξιών σε πρώτο πλάνο
Από λάθος χειρισμούς του οδηγού ξεκίνησε το δυστύχημα
Σπουδαία ημέρα για την πόλη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.