- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Στη φυλακή πρώην εποχικός πυροσβέστης στη Λάρισα που φέρεται να έβαλε 10 φωτιές σε λίγες ημέρες
Λάρισα: Στη φυλακή πρώην εποχικός πυροσβέστης για 10 εμπρησμούς - Οι φωτιές που φέρεται να έβαλε και η ταυτοποίησή του
Ένας 64χρονος πρώην εποχικός πυροσβέστης από τη Λάρισα οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την απολογία του. Ο άνδρας ταυτοποιήθηκε ως δράστης 10 πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στον δρόμο Λάρισας Αμπελώνα, μετά τη Γιάννουλη, στο ύψος της κλινικής.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», ο πρώην εποχικός πυροσβέστης είχε συλληφθεί μετά από έρευνα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) του Πυροσβεστικού Σώματος και του Ανακριτικό Τμήματος της Π.Υ. Λάρισας.
Ο πρώην εποχικός πυροσβέστης ταυτοποιήθηκε ως το άτομο που έβαλε 10 φωτιές στη Λάρισα
Οι αρχές κινητοποιήθηκαν όταν διαπίστωσαν τον μεγάλο αριθμό των εστιών στην ίδια περιοχή. Άμεσα συνέλαβαν τον 64χρονο για τις φωτιές που εκδηλώθηκαν στις 10 Ιουνίου σε αγροτική περιοχή της Γιάννουλης, στις 12 Ιουνίου στον επαρχιακό δρόμο Γιάννουλης Αμπελώνα, στις 13 Ιουνίου στο 6ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Λάρισας Αμπελώνα, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στον ίδιο δρόμο, στις 14 Ιουνίου στον επαρχιακό δρόμο Γιάννουλης Αμπελώνα, στις 19 Ιουνίου στο 7ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Λάρισας Αμπελώνα, στις 21 Ιουνίου στον επαρχιακό δρόμο Λάρισας – Τυρνάβου, ενώ την 1η Ιουλίου φέρεται να έβαλε φωτιά διαδοχικά και με διαφορά λίγης ώρας σε τρία διαφορετικά σημεία αγροτικών περιοχών της Γιάννουλης.
Σε βάρος του 64χρονου ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση, από τον οποίο θα μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος σε ανθρώπους και ξένα πράγματα. Ο 64χρονος - σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» - φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία, ωστόσο μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.