- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Πανελλήνιες 2024: Ο Χρήστος Φυσικόπουλος άγγιξε το 100άρι στη Φυσική
«Δεν γίνεται αν δεν πειθαρχήσεις μόνος» είπε χαρακτηριστικά
Πανελλήνιες 2024: Ο Χρήστος Φυσικόπουλος άγγιξε το 100άρι στη Φυσική
Ο μαθητής του 3ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, Χρήστος Φυσικόπουλος και προσεχώς φοιτήτης, συγκέντρωσε 19.500 στις Πανελλήνιες όντας πρώτος στα Τρίκαλα, σύμφωνα με το trikalaopinion.
Ο Χρήστος Φυσικόπουλος άγγιξε το 100άρι στη Φυσική και συγκεκριμένα έγραψε 99,5 στις Πανελλήνιες, με δεδομένο ότι αρχικά οι δύο βαθμολογητές των γραπτών χρησιμοποιούν κλίματα από το μηδέν έως το εκατό και στη συνέχεια, ο τελικός βαθμός ανάγεται στην κλίμακα 0-20.
Ο ίδιος δήλωσε μιλώντας στο Action24, ότι επιθυμία του είναι να μπει στην Ιατρική Αθήνας και παράλληλα μίλησε για όλα όσα στερήθηκε προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. Όπως εξήγησε, κατά τη διάρκεια της χρονιάς περιόρισε τον χρόνο που περνούσε μπροστά στο κινητό του τηλέφωνο, τον χρόνο για να να βγαίνει έξω και να βλέπει ταινίες.
«Δεν γίνεται αν δεν πειθαρχήσεις μόνος. Ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις οι γονείς μου με πίεσαν λίγο παραπάνω εκεί που πήγαινα εγώ να ξεφύγω», παραδέχθηκε ο Χρήστος Φυσικόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι μετά την επιτυχία του θα κάνει διακοπές για πέντε ημέρες στην Ίο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.