- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δημήτρης Κόκοτας: Δεν μπορεί να βγει από το νοσοκομείο, δηλώνει η Ματίνα Παγώνη
Oι γιατροί θα δώσουν το οκ μετά τις εξετάσεις, είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ
Δημήτρης Κόκοτας: Δεν μπορεί να βγει από το νοσοκομείο, δηλώνει η Ματίνα Παγώνη
Για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κοκότα μίλησε η Ματίνα Παγώνη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10», μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιουνίου, έπειτα από το έμφραγμα που υπέστη o τραγουδιστής στο τέλος του Μαρτίου.
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αντιδρά διαφορετικά και γι' αυτό θέλει υπομονή: «Ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός, αντιδρά ξεχωριστά και γι’ αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι “σε αυτή τη νόσο, αυτός θα πάει έτσι”. Κανένας δεν το ξέρει, εξελίσσεται. Εγώ πιστεύω ότι θέλει χρόνο, θέλει υπομονή και φυσικά και για την οικογένειά του. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχεις έναν άνθρωπο στο νοσοκομείο τόσους μήνες, δεν είναι εύκολο πράγμα».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι στη ΜΑΦ [σ.σ. Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας]. Οι συγγενείς που έχουν ανθρώπους σε μονάδες και στα νοσοκομεία και στις απλές κλίνες, μην νομίζετε ότι είναι εύκολο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να πηγαινοέρχεσαι κάθε μέρα σε ένα νοσοκομείο, να βλέπεις τον άνθρωπό σου σε μια κατάσταση άλφα και να περιμένεις. Εμείς οι γιατροί ξέρουμε κάποια πράγματα, εσείς από την αρχή λέγατε και ρωτούσατε “πότε θα βγει;”, ο καθένας θα βγει όταν πρέπει να βγει».
Η Ματίνα Παγώνη επισήμανε ότι ο τραγουδιστής δεν είναι ακόμα σε κατάσταση να εξέλθει από το νοσοκομείο: «Και αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης δεν μπορεί να βγει και να πάει στο σπίτι του ή σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Θα παραμείνει, θα τον παρακολουθεί η ομάδα που τον παρακολουθεί, θα γίνονται οι εξετάσεις και όταν χρειαστεί και τελειώσουν όλα αυτά, τότε οι γιατροί θα δώσουν το οκ για να βγει από το νοσοκομείο».
Ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται όλο αυτό το διάστημα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια πρόβας με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού J2US, όπου και συμμετείχαν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.