- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στη Βόλβη Θεσσαλονίκης - Οι φλόγες έφτασαν 500 μέτρα έξω από τον οικισμό Λίμνη
Νωρίτερα εστάλη και μήνυμα από το 112
Φωτιά στη Βόλβη: Καλύτερη η εικόνα του μετώπου - Νωρίτερα εστάλη και μήνυμα από το 112
Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Λίμνη, κοντά στην Αρέθουσα του Δήμου Βόλβης. Στο σημείο επιχειρούν επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης, ενώ ρίψεις πραγματοποιούν ενα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο. Νωρίτερα είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους της Λίμνης προκειμένου να είναι σε εγρήγορση.
Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι σε δασική έκταση έξω από τον οικισμό Λίμνη. Στο σημείο από την πρώτη στιγμή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες ώστε να τις περιορίσουν. Αυτή την ώρα στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα και 17 υδροφόρα οχήματα, ενώ με ρίψεις νερού από αέρος συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσης δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
«Αυτή την ώρα η εικόνα από τη φωτιά είναι καλύτερη. Είμαστε μόλις 500 μέτρα από τον οικισμό αλλά το γεγονός πως δεν φυσάει, βοηθάει ώστε οι φλόγες να μην πλησιάσουν στον οικισμό της Λίμνης», δήλωσε στο thestival.gr ο Δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας.
⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣
— 112 Greece (@112Greece) June 20, 2024
🆘 Δασική πυρκαγιά 🔥στην περιοχή του οικισμού της #Λίμνης_Βόλβης
❗ Παραμείνετε σε ετοιμότητα
‼️ Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών
ℹ️ https://t.co/kexUnlnGMV@pyrosvestiki @hellenicpolice
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.