- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Στάση εργασίας την Πέμπτη από ΑΔΕΔΥ και Εργατικό Κέντρο Αθήνας
Aπό τις 11:00 πμ έως τη λήξη του ωραρίου
AΔΕΔΥ: Στάση εργασίας την Πέμπτη - Ανακοίνωση και από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας
Την προκήρυξη στάσης εργασίας για την Πέμπτη 20 Ιουνίου ανακοίνωσαν η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ζητώντας την άμεση απόσυρση της τροπολογίας και την ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.
Ειδικότερα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, στις 11:00 πμ έως τη λήξη του ωραρίου, για τους εργαζόμενους με κάθε σχέση εργασίας σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες σε Αττική και Στερεά Ελλάδα, ζητώντας την απόσυρση της τροπολογίας και την ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ άμεσα.
«Ενώνουμε τις φωνές μας με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στη συγκέντρωση των Σωματείων τους την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, στις 12:00, στο Σύνταγμα» αναφέρει η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της.
Την πραγματοποίηση τετράωρης στάσης εργασίας την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., αποφάσισε και το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, 18 Ιουνίου.
Σε ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας ζητά να ανανεωθούν άμεσα όλες οι συμβάσεις των εργαζομένων και να λειτουργήσει η ΛΑΡΚΟ, με βάση τις ρεαλιστικές προτάσεις των σωματείων.
«Όλοι στη συγκέντρωση των σωματείων της ΛΑΡΚΟ την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, στις 12:00, στο Σύνταγμα» αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Πότε βελτιώνεται ο καιρός
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η μηχανή του προσέκρουσε σε προστατευτικά και έπεσε σε σταθμευμένα ΙΧ
Διακοπές ρεύματος σήμερα Πέμπτη σε περιοχές της Αττικής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Οι περιοχές που επηρεάστηκαν
Χείμαρρος πέρασε μέσα από το χωριό
Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Η ηλιοφάνεια στο νησί προκάλεσε την πρωτοβουλία των μαθητών να παρελάσουν
Πού υπάρχουν προβλήματα
Ο καιρός ήταν τελικά σύμμαχος
Το μήνυμά του για την επέτειο του «ΟΧΙ»
Ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή
Σε πρώτο πλάνο η «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.