Ελλαδα

Αθωώθηκαν οι δημοσιογράφοι για το βίντεο Κασιδιάρη

Ν. Βουλέλης και Δ. Ψαρράς της Εφημερίδας των Συντακτών

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
85382-172253.jpg

Αθώοι κρίθηκαν από το Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο οι δύο δημοσιογράφοι της «Εφημερίδας των Συντακτών», Νικόλας Βουλέλης και Δημήτρης Ψαρράς, που είχαν μηνυθεί από τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Η υπόθεση αφορά κείμενο και βίντεο που δημοσιοποίησε η εφημερίδα τον περασμένο Δεκέμβριο στο οποίο εμφανίζεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής να υποδύεται τον αρχιφύλακα και να επιβλέπει το ξυλοκόπημα ενός κρατούμενου από δύο υποτιθέμενους αστυνομικούς.

Να θυμίσουμε ότι ο εισαγγελέας Έδρας είχε εισηγηθεί την ενοχή των δύο κατηγορουμένων δημοσιογράφων στο Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο, υποστηρίζοντας πως είναι σεβαστό και κατοχυρωμένο το δικαίωμα της ελευθερίας του Τύπου, αλλά «ο δημοσιογράφος δεν πρέπει να προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη».

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου στην «Οδύσσεια» του Νόλαν - H συγκινητική ανάρτηση για τη συμμετοχή της Άριας
Η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου στην «Οδύσσεια» του Νόλαν - H συγκινητική ανάρτηση για τη συμμετοχή της Άριας

«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY