Ελλαδα

Με δύο σφαίρες εκτέλεσαν τον 32χρονο στον Βύρωνα

Οπτικό υλικό έχει συλλέξει η Αστυνομία - Τα στοιχεία δείχνουν συμβόλαιο θανάτου

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία στον Βύρωνα: Πώς έγινε η εκτέλεση - Οπτικό υλικό έχει συλλέξει η Αστυνομία - Τα στοιχεία δείχνουν συμβόλαιο θανάτου
Δολοφονία στον Βύρωνα: Πώς έγινε η εκτέλεση - Οπτικό υλικό έχει συλλέξει η Αστυνομία - Τα στοιχεία δείχνουν συμβόλαιο θανάτου © Eurokinissi

Δολοφονία στον Βύρωνα: Πώς έγινε η εκτέλεση - Οπτικό υλικό έχει συλλέξει η Αστυνομία - Τα στοιχεία δείχνουν συμβόλαιο θανάτου

Με δύο σφαίρες δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον 32χρονο Αλβανό μαφιόζο οι δράστες νωρίς χτες το βράδυ στην πλατεία Λαζάρου στο Βύρωνα.

Ο συνεπιβάτης της μηχανής σταμάτησε δίπλα στο παράθυρο του οδηγού και με το εννιάρι πιστόλι του πυροβόλησε από κοντινή απόσταση το θύμα και στη συνέχεια η μοτοσικλέτα με τους δύο επιβάτες εξαφανίστηκε προς την οδό Τσαλδάρη.

Η μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του αλλά και πολλών κατοίκων της περιοχής. Φαίνεται πως επρόκειτο για ένα συμβόλαιο θανάτου το οποίο προήλθε από αντίπαλη αλβανική συμμορία το οποίο οι δράστες εκτέλεσαν στην Ελλάδα. Προφανώς, γνώριζαν ότι το θύμα θα ερχόταν στον Βύρωνα για να δει την σύζυγό και το παιδί τους.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα το θύμα φέρει μια βολίδα στο κεφάλι και μια βολίδα στον κορμό, με την πρώτη να φαίνεται πως είναι και η θανατηφόρα.

Αύριο, Σάββατο, αναμένεται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση στο νεκροτομείο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών.

Ως προς τις έρευνες, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει βίντεο με τους δολοφόνους. Πρόκειται για δύο άτομα μεσαίου αναστήματος, που φορούσαν κράνη. Είναι πιθανόν, εκτιμούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, πως οι δολοφόνοι να έχουν διαφύγει ήδη από τη χώρα μας.

Το ιστορικό του 32χρονου Αλβανού υπηκόου είναι βεβαρημένο με συμμετοχή σε δολοφονίες, ληστείες και άλλα αδικήματα. Περιστατικά που όλα συνέβησαν στην Αλβανία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.