Ελλαδα

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για την ενέδρα στον Βύρωνα

Το θύμα ήταν γνώριμο στις Αρχές - Τι αναφέρουν αλβανικά Μέσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία στον Βύρωνα: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Δολοφονία στον Βύρωνα: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία © Eurokinissi

Δολοφονία στον Βύρωνα: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία - Το θύμα ήταν γνώριμο στις Αρχές - Τι αναφέρουν αλβανικά Μέσα

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις πίσω από την δολοφονία του 32χρονου άνδρα το βράδυ της Πέμπτης στον Βύρωνα.

Η ενέδρα θανάτου στήθηκε λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ της Πέμπτης επί της οδού Μεσολογγίου τη στιγμή που το θύμα βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με μία γυναίκα. Εκείνη την στιγμή πλησίασε το αυτοκίνητο μία μηχανή και ένα άτομο έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να γαζώνει το όχημα. Από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του ο άνδρας ενώ η γυναίκα φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Δολοφονία στον Βύρωνα: Οι αλβανικές Αρχές γνώριζαν το θύμα

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές προκύπτει πως ο άνδρας και η γυναίκα είναι από την Αλβανία. Αλβανικά μέσα μεταδίδουν πως το θύμα της επίθεσης είχε απασχολήσει τις Αρχές στη γειτονική χώρα και κάνουν λόγο για «ανοικτούς λογαριασμούς» μεταξύ Αλβανών.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες των αλβανικών Μέσων, ο άνδρας που δολοφονήθηκε, είχε εμπλακεί σε απόπειρα δολοφονίας ενός άνδρα στο πρόσφατο παρελθόν.

Οι μαρτυρίες από το σημείο

«Έπαιζε η μικρή μου με το παιδί του, ακούσαμε τους πυροβολισμούς και έτρεξα να δω αν είναι κάτι ή αν είναι απλά παιχνίδι. Έκλαιγε το μικρό και έλεγε ''ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου''» αναφέρει γυναίκα που ήταν μάρτυρας.

«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς, εμείς νομίζαμε ότι είναι αυτά για το Πάσχα, τα δυναμιτάκι. Καταλάβαμε ότι κάτι έγινε, τρέξαμε, είδαμε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη γωνία και η γυναίκα του φώναζε ''βοήθεια, βοήθεια''. Ήρθαν να πάρουν το παιδί που έπαιζε» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.