Ελλαδα

«Με φιλούσε, ενώ ήμουν λιπόθυμη» - Βίντεο - ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού στη Σύμη

Καρέ - καρέ οι προσπάθειες της 32χρονης να διαφύγει - «Με έπιασε πάνω του, με έσπρωχνε για να μην πάω προς την πόρτα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καρέ - καρέ οι προσπάθειες της 32χρονης στη Σύμη να ξεφύγει από τον 30χρονο
«Με φιλούσε, ενώ ήμουν λιπόθυμη» - Βίντεο - ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού στη Σύμη © Glomex/Alpha

Σύμη: Βίντεο - ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού - Καρέ - καρέ οι προσπάθειες της 32χρονης να διαφύγει - «Με έπιασε πάνω του, με έσπρωχνε για να μην πάω προς την πόρτα»

Τις φρικτές στιγμές που πέρασε στη Σύμη η ιδιοκτήτρια του μπαρ κατέγραψε η κάμερα του καταστήματος. Ένας 30χρονος άνδρας συνελήφθη στη Σύμη, καθώς - όντας υπό την επήρεια αλκοόλ - αποπειράθηκε να βιάσει την ιδιοκτήτρια ενός μπαρ, την ώρα που αυτό έκλεινε.

Δύο άτομα πριν φύγουν είδαν τον 30χρονο να κλείνει την πόρτα και σκέφτηκαν να ενημερώσουν τις αρχές. Το βίντεο από το μαγαζί έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «TLive», στην οποία μίλησε και η 32χρονη ιδιοκτήτρια της καφετέριας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0ggefuiaxxd)

Η γυναίκα αντιστέκεται και φωνάζει «πέρνα έξω», «σεβάσου με», «βοήθεια» ενώ ο 30χρονος είχε περάσει από τη μέσα πλευρά του μπαρ.

Η γυναίκα κατάφερε να φτάσει στην πόρτα και προσπάθησε να την ανοίξει, ωστόσο ο δράστης την άρπαξε και την ακινητοποίησε, μέχρι να έρθει η αστυνομία και να τον συλλάβει.

«Δε με άφηνε να βγω, φώναζα για βοήθεια» - Τα πρώτα λόγια της 32χρονης

«Έκλεισε την πόρτα του μαγαζιού, δεν μ’ άφηνε να βγω και μετά, απλά, επιχείρησε με το δικό του τρόπο να με πάρει αγκαλιά, με φίλαγε χωρίς να το θέλω. Στη γλώσσα του μίλαγε, δεν καταλάβαινα. Εγώ του έλεγα να βγει έξω και να με αφήσει ήσυχη. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα, αλλά πάνω στη σύγχυσή μου δεν πρόλαβα. Με έπιασε πάνω του, με έσπρωχνε για να μην πάω προς την πόρτα και την κλώτσησα, φώναξα ''βοήθεια''.

»Όταν ήμουν πεσμένη, μου έδινε χαστούκια, το κεφάλι μου κάποια στιγμή το χτύπησα στη φωλιά της πυροσβεστικής. Εγώ έχανα τις αισθήσεις μου, οπότε είχα κάποια κενά μετά. Με φιλούσε, ενώ ήμουν λιπόθυμη… Μετά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι. Σπάσανε την πόρτα απ’ έξω και με πιάσανε. Έχω κάποιους μώλωπες στο σώμα, τα χείλη μου ήταν φουσκωμένα».

Λίγα λεπτά μετά χάρη στην ενημέρωση των δύο πελατών που είχαν φύγει λίγο νωρίτερα, κατέφτασε η αστυνομία, συνέλαβε τον 30χρονο εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρα βιασμού και βία κατά υπαλλήλων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ