Ελλαδα

«Οι γιατροί μας είπαν πως δεν επιστρέφει» είπε η μητέρα της 22χρονης που τραυματίστηκε στο τροχαίο στο Μαρκόπουλο

«Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Η μητέρα της 22χρονης μίλησε για την υγεία της κόρης της
Τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Η μητέρα της 22χρονης μίλησε για την υγεία της κόρης της © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI

Τροχαίο Μαρκόπουλο: Η μητέρα της 22χρονης μίλησε για την κατάσταση της κόρης της

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 22χρονη, που ήταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος φίλος της το βράδυ της Δευτέρας, το οποίο κινούνταν στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και στη συνέχεια σε κολώνα φωτισμού.

Ο 27χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του, ενώ η 22χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Η μητέρα της μίλησε στον Alpha για την κατάσταση της υγείας της νεαρής κοπέλας και για όσα της είπαν οι γιατροί.

Τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Όσα είπε η μητέρα της 22χρονης για την κατάστασή της

«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον 27χρονο, η μητέρα της κοπέλας είπε: «Αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακαρει σοβαρά μια δυο φορές. Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0flwus7pdll)

Μαρκόπουλο: Βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης 

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος εξασφάλισε η ΕΡΤ. Λόγω της σφοδρότητας του ατυχήματος χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων από το όχημα. Ειδικότερα στο σημείο επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ