Ελλαδα

Παιδαγωγός στην Αλεξανδρούπολη έκλεινε παιδιά στην αποθήκη του παιδικού σταθμού για «αποσυμπίεση»

Πώς αποκαλύφθηκε η πρακτική αυτή της δασκάλας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιδικός σταθμός
© EUROKINISSI/ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Αλεξανδρούπολη: Δασκάλα σε παιδικό σταθμό έκλεινε τα παιδιά σε αποθήκη για τιμωρία 

Σε σοκ βρίσκονται γονείς στην Αλεξανδρούπολη μετά την αποκάλυψη ότι παιδαγωγός φέρεται να έκλεινε τα παιδιά στην αποθήκη του παιδικού σταθμού για τιμωρία.

Αλεξανδρούπολη: Η αποκάλυψη 

Η αποκάλυψη έγινε πριν λίγες ημέρες όταν μια 3χρονη αποκάλυψε στον πατέρα της ότι η δασκάλα έλεγε: «Θα σε κλείσω στο αποθηκάκι, θα σβήσω τα φώτα και θα τραβήξω τον σύρτη». Οι γονείς του παιδιού την επόμενη ημέρα το πρωί πήγαν στον παιδικό σταθμό προκειμένου να μιλήσουν με την συγκεκριμένη δασκάλα. Όπως και έγινε, της ανέφεραν το περιστατικό και την ρώτησαν αν ισχύει κάτι τέτοιο. Προς μεγάλη τους έκπληξη η παιδαγωγός το επιβεβαίωσε λέγοντας ότι τα παιδιά μπαίνουν στον συγκεκριμένο χώρο για να «ηρεμήσουν».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-evros.gr οι γονείς συναντήθηκαν με νομικό εκπρόσωπο προκειμένου να κινηθούν νομικά έναντι της δασκάλας όπως επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο όπου ενημερώθηκαν και οι δύο πλευρές για όλα όσα συνέβησαν.

Το τμήμα του σχολείου έχει κλείσει και τα μικρά παιδιά, τα όποια σε μεγαλύτερο ποσοστό είναι ηλικίας 3 ετών, μοιράστηκαν προσωρινά σε άλλα τμήματα του παιδικού σταθμού.

Και οι δύο δασκάλες οι οποίες βρίσκονταν στο συγκεκριμένο τμήμα απομακρύνθηκαν από το σχολείο αν και για την δεύτερη οι περισσότεροι γονείς κάνουν λόγο για μια εξαιρετική παιδαγωγό βγάζοντας την από το «κάδρο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ