Ελλαδα

«Όχι» του δικαστηρίου στο αίτημα αναβολής της δίκης Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

«Τι θέλετε να γίνει; Να πεθάνουμε στο δικαστήριο;» είπε ο Κούγιας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα Κούγια για αναβολή της δίκης για Μαλένα και Ίριδα
Πισπιρίγκου: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα Κούγια για αναβολή της δίκης για Μαλένα και Ίριδα © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η δίκη για Μαλένα και Ίριδα - Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής

Ομόφωνα «όχι» απάντησε το ΜΟΔ στο αίτημα αναβολής της δίκης, η οποία διεξάγεται ήδη, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που υπέβαλε ο συνήγορος της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου καταδικασμένης σε ισόβια για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο κ. Κούγιας ζήτησε κατά την έναρξη της σημερινής δικασίμου, όπου εκκρεμεί η συνέχεια της κατάθεσης του πατέρα των κοριτσιών Μάνου Δασκαλάκη, την αναβολή της δίκης επικαλούμενος προβλήματα με την υγεία του αλλά και την πειθαρχική ποινή της δίμηνης παύσης του δικηγορικού λειτουργήματος που του επιβλήθηκε από το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

Πισπιρίγκου:Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα Κούγια για αναβολή της δίκης

«Θα παραστούμε κανονικά. Δηλώνω πως δεν θα παρατήσω την κατηγορουμένη», είπε ο συνήγορος όταν το δικαστήριο αποφάσισε να συνεχιστεί η διαδικασία.

Νωρίτερα στην εισαγγελική πρόταση να διοριστούν αυτεπαγγέλτως συνήγοροι για να συνεχιστεί η δίκη ο κ. Κούγιας είχε διαμαρτυρηθεί: «Τι θέλετε να γίνει; Να πεθάνουμε στο δικαστήριο; Γιατί αυτό θα γίνει αν δεν αναβάλλετε. Θα έρχομαι εδώ... αλλά για φανταστείτε τις συνθήκες!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ