- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Δίκη Folli Follie: Στον δικό μου Όμιλο γνώριζα μέχρι και για το τελευταίο ευρώ, είπε ο Τζ. Κουτσολιούτσος
Τι υποστήριξε στην απολογία του ο δεύτερος κατηγορούμενος για το σκάνδαλο που έλαβε διεθνείς διαστάσεις
Δίκη Folli Follie: Η απολογία του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για την εταιρεία - Συνεχίζεται η απολογία
Στη διαχείριση που έκανε ο ίδιος ως διευθύνων σύμβουλος της FF Group αναφέρθηκε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος που για δεύτερη ημέρα απολογείται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για το αποκαλούμενο σκάνδαλο της Folli Folllie.
Ο κατηγορούμενος, γιος του ιδρυτή της εταιρίας, υποστήριξε στο δικαστήριο πως σε ό,τι αφορά «τον δικό μου Όμιλο» γνώριζε ανά πάσα στιγμή «μέχρι και για το τελευταίο ευρώ».
Τζώρτζης Κουτσολιούτσος για Folli Folllie: Ήταν κάτι μοναδικό, που δεν το έκανε κανένας άλλος
Είπε επίσης πως η εταιρία δανειζόταν με εγγυήσεις τα περιουσιακά της στοιχεία και τόνισε πως δεν υπήρχε καμία άλλη εγγύηση: «Ο δανεισμός που αυτή η εταιρεία μπορούσε να σηκώσει, καθορίζονταν από τα περιουσιακά της στοιχεία. Δεν υπήρχε καμία άλλη εγγύηση. Δεν έχει να κάνει με το Χρηματιστήριο. Και εκτός ταμπλό, τον ίδιο δανεισμό θα μπορούσε να έχει. Είχαμε και το κεφάλαιο κίνησης. Για το δικό μου όμιλο ήξερα μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Στην Ελλάδα είχαμε 42 εκατομμύρια κεφάλαιο κίνησης που το ανοίγαμε και το αποπληρώναμε στο τέλος του χρόνου».
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως όσα έγιναν για την εταιρία «ήταν κάτι μοναδικό, που δεν το έκανε κανένας άλλος και δύσκολα κάποιος μπορεί να το δημιουργήσει. Μακάρι να το καταφέρει και κάποιος άλλος για χάρη του ελληνικού επιχειρείν», όπως ανέφερε.
Αναφερόμενος στην εξαγορά των ΚΑΕ την χαρακτήρισε ως μία επένδυση σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο: «Είναι η περίοδος που η Ελλάδα είναι μαύρο πρόβατο για την παγκόσμια οικονομία. Δύσκολη περίοδος. Είμαστε στις αρχές του 2012. Παρ' όλα αυτά αρχίσανε οι συζητήσεις για επενδύσεις. Αυτό ήταν τεράστια επιτυχία γιατί ήταν μέσα στη κρίση» ανέφερε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.
«Ήθελα να χτίσω κάτι δικό μου και να μην είμαι απλά ο γιος του Κουτσολιούτσου»
Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, το brand που δημιούργησε ο πατέρας του ήταν μοναδικό για μία ελληνική εταιρία, πλην όμως «εγώ ήθελα να χτίσω κάτι δικό μου και να μην είμαι απλά ο γιος του Κουτσολιούτσου», όπως είπε.
Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε και στα καταστήματα της Folli Follie στα factory outlet, στο αεροδρόμιο της Αθήνας, καθώς και στον Πειραιά, κάνοντας λόγο για «στολίδια». Σε άλλο σημείο της απολογίας του είπε πως με τη στρατηγική που υιοθετήθηκε από τον Όμιλο «προσφέραμε προϊόντα για όλες τις φάσεις της ζωής ενός ανθρώπου, παιδικά είδη, μόδα, αθλητικά είδη, καλλωπισμό. Αυτό ήταν το όραμά μας. Είχαμε φτιάξει ένα δίκτυο, που παντού θα τα έβρισκες. Ήμασταν πολύ περήφανοι γιατί βλέπαμε την ανταπόκριση του κόσμου».
Η απολογία του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου συνεχίζεται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι - Πότε θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα
Νεφώσεις και τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.