Ελλαδα

Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Βέροια - Νεκρές δύο γυναίκες

Εικόνες από το σημείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η στάση του λεωφορείου μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Βέροια
Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση - Νεκρή γυναίκα © veriotis.gr

Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου - Δύο νεκρές γυναικες - Εικόνες από το σημείο

Τραγωδία καταγράφηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (1.4) στη Βέροια, όταν αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου τραυματίζοντας θανάσιμα δύο γυναίκες, 60 και 20 ετών. 

Το αυτοκίνητο έπεσε σε στάση στη Βέροια και κατέληξε στην αυλή σπιτιού
Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση - Νεκρή γυναίκα © veriotis.gr

Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση - Νεκρές δύο γυναίκες

Σύμφωνα με το veriotis.gr, ήταν περίπου 10 το πρωί όταν οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που εκινείτο στον κεντρικό δρόμο της Πατρίδας, κατευθυνόμενος προς Νάουσα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω σε στάση αστικού λεωφορείου, ακριβώς απέναντι από το γήπεδο της Πατρίδας, χτύπησε σε τσιμεντένια περίφραξη και τούμπαρε σχεδόν μέσα στην αυλή ενός σπιτιού. Εκείνη την ώρα στη στάση περίμεναν δύο γυναίκες, μια ηλικιωμένη περίπου 60 ετών και μια κοπέλα περίπου 20 ετών, οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά. Το αυτοκίνητο χτύπησε την ηλικιωμένη η οποία πετάχτηκε και σύρθηκε για αρκετά μέτρα, χτύπησε σε περίφραξη και κατέληξε σοβαρά τραυματισμένη μέσα σε αυλή σπιτιού.

Από τον δυνατό θόρυβο της σύγκρουσης ο κόσμος πετάχτηκε από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους. Μια γυναίκα, στο σπίτι της οποίας κατέληξε το ΙΧ, εντόπισε, λίγα μέτρα πιο πέρα, τραυματισμένη τη γυναίκα η οποία δεν είχε σφυγμό και ήταν σοβαρά τραυματισμένη, όπως ανέφερε στο veriotis.gr. Ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο σημείο και οι διασώστες προχώρησαν σε ΚΑΡΠΑ προκειμένου να επαναφέρουν τη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας. Η ηλικιωμένη υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της.

Βέροια: Κατέληξε και η 20χρονη

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, η 20χρονη δεν φαινόταν να έχει τις αισθήσεις της, ωστόσο έδειξε να τις ανακτά λίγο μετά, έπειτα και από τις πρώτες βοήθειες που έλαβε από το προσωπικό της ιατρικής μονάδας που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σημείο που σημειώθηκε το δυστύχημα. Η κοπέλα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βέροιας, βαρύτατα τραυματισμένη, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή. Τελικά, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας και η 20χρονη έφυγε από τη ζωή. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο οδηγός του ΙΧ, περίπου 60 ετών, απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο, από το παράθυρο του οδηγού, έχοντας τις αισθήσεις του και τραυματισμένος στο πρόσωπο, λέγοντας ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματός του γιατί ζαλίστηκε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ