Ελλαδα

Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα στην Αθήνα

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα κολλημένα στην κίνηση σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας
Η κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Κίνηση τώρα: Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις στην Αθήνα - Δείτε τον χάρτη

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την οδό Ορφέως έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Αττική οδό έως την Πέτρου Ράλλη.

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Αθηνών από Χαϊδάρι ως και την Παραλία Ασπροπύργου και στην είσοδο από το Παλατάκι μέχρι την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό. Δυσκολίες επίσης στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

Καθυστερήσεις στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος της Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι την έξοδο της Λ. Κηφισίας (Δαχτυλίδι) και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Περιφερειακής Υμηττού στην Αγία Παρασκευή και τον Γέρακα έως και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Κηφισιάς, του Αμαρουσίου και από τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου. Επίσης, στην άνοδο από την Πανόρμου έως την Αγία Βαρβάρα.

Δύσκολη η Μεσογείων και στα δύο ρεύματα κατά μήκος του Χολαργού.

Προβλήματα στην Κατεχάκη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως και τον Φλοίσβο και από τη συμβολή της με την Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Προβλήματα στην άνοδο της Λ. Συγγρού από τον Άγιο Σώστη μέχρι τη Διάκου, στα δύο ρεύματα της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνο και στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Επίσης, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα στο ύψος των σταθμών του Μετρό Αργυρούπολη και Ελληνικό καθώς και στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.

Κίνηση τώρα - Ο χάρτης με τα «κόκκινα» σημεία

kinisi_tora_stous_dromous_tis_athinas

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ