- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στη φυλακή 70χρονος που αποπειράθηκε να ασελγήσει σε ανήλικη με νοητική υστέρηση
«Μου είπε ότι είμαι όμορφη και θέλει να με παντρευτεί», κατέθεσε το θύμα
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή οδηγείται 70χρονος που αποπειράθηκε να ασελγήσει σε ανήλικη με νοητική υστέρηση σε χωριό της Πέλλας.
Στη φυλακή οδηγείται, μετά την καταδίκη του σε 5ετή κάθειρξη, 70χρονος που αποπειράθηκε να ενεργήσει γενετήσιες πράξεις σε βάρος 16χρονης με νοητική υστέρηση.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε τον Απρίλιο του 2021 σε χωριό της Πέλλας και συγκεκριμένα έξω από τα κοιμητήρια της περιοχής, όπου είχε πάει η ανήλικη για να ανάψει ένα κερί στη μνήμη συγγενικών της προσώπων.
«Μου είπε ότι είμαι όμορφη και θέλει να με παντρευτεί», κατέθεσε στο δικαστήριο η παθούσα, τονίζοντας ότι ο κατηγορούμενος την ακολούθησε προηγουμένως μέχρι το σημείο. Βρήκε το θάρρος και εκμυστηρεύτηκε στην αδελφή της όσα συνέβησαν, οπότε απευθύνθηκε με καταγγελία στην Αστυνομία.
Ο 70χρονος στην απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης αποδέχθηκε μέρος των πράξεων του και κρίθηκε εκ νέου ένοχος για απόπειρα κατάχρησης σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ατόμου ανίκανου να αντισταθεί.
Πρωτόδικα τού είχε επιβληθεί η ίδια ποινή αλλά αφέθηκε ελεύθερος ενόψει του Εφετείου. Μετά τη νέα καταδίκη του καλείται να εκτίσει την ποινή στη φυλακή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.