Ελλαδα

Ιερέας στην Άρτα χτύπησε την πρώην γυναίκα του και αστυνομικούς κατά τη διάρκειας δίκης

Έντονο επεισόδιο στη δίκη για την επιμέλεια των παιδιών - Είχε βιαιοπραγήσει και στο παρελθόν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιερέας στην Άρτα χτύπησε την πρώην γυναίκα του και αστυνομικούς κατά τη διάρκειας δίκης
Φωτογραφία Αρχείου © Unsplash

Άρτα: Επίθεση ιερέα σε σύζυγο και αστυνομικούς - Έντονο επεισόδιο στη δίκη για την επιμέλεια των παιδιών - Είχε βιαιοπραγήσει και στο παρελθόν

Ένταση δημιουργήθηκε στην Άρτα όταν ιερέας επιτέθηκε και ξυλοκόπησε την εν διαστάσει γυναίκα του, ενώ το ίδιο έκανε και σε βάρος αστυνομικών που προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν στη δίκη για την επιμέλεια των παιδιών που είχαν αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος επιτέθηκε και σε συγγενείς της πρώην γυναίκας του. Όπως αναφέρει η ERT, η δίκη διακόπηκε και ο δικαστής διέταξε τη σύλληψή του. Ο ιερέας επιτέθηκε και στους αστυνομικούς τόσο εντός του δικαστηρίου όσο και στο αστυνομικό τμήμα όπου αρχικά μεταφέρθηκε.

Ο ιερέας επιτέθηκε και στο νοσοκομείο σε συγγενείς της πρώην γυναίκας του

Η Αστυνομία ενημέρωσε τον εισαγγελέα ο οποίος διέταξε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για ψυχιατρικές εξετάσεις. Κατά την είσοδό του στο νοσηλευτικό ίδρυμα ο ιερέας συνάντησε συγγενικά πρόσωπα της συζύγου του στα οποία επίσης, επιτέθηκε.

Στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών είχαν μεταφερθεί ήδη τόσο η σύζυγός του όσο και ένα από τα παιδιά του λόγω λιποθυμικού επεισοδίου.

Όπως έγινε γνωστό πριν από έναν χρόνο ο ίδιος ιερέας είχε ξυλοκοπήσει 2 άτομα στο κέντρο της πόλης τα οποία είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από ERT

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ