Ελλαδα

Νέα στοιχεία για το θάνατο της Σταυρούλας: Το ερωτικό σημείωμα και το δελτίο παραγγελίας φαγητό 2 ατόμων

Τι έγραφε το σημείωμα και και ποιο είναι το στοιχείο που «δώσει» τις απαντήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη Σταυρούλα Γκουγκουλιά ανήκει η σορός του Πόρου
Στη Σταυρούλα Γκουγκουλιά ανήκει η σορός του Πόρου

Πόρος - Σταυρούλα: Νέα στοιχεία για το θάνατό της - Τι έγραφε το σημείωμα και και ποιο είναι το στοιχείο που «δώσει» τις απαντήσεις

Οι φόβοι ότι η σορός που βρέθηκε στον Πόρο ανήκει στην 52χρονη Σταυρούλα Γκουγκούλια επιβεβαιώθηκαν στα εργαστήρια στις 23 Φεβρουαρίου, με την ταυτοποίηση του DNA, δείγμα του οποίου είχε δώσει ο πατέρας της γυναίκας.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ» έφερε στη δημοσιότητα νέα στοιχεία προσπαθώντας να ξετυλιχθεί το κουβάρι γύρω από τον μυστήριο θάνατό της.

Nτοκουμέντο: Το σημείωμα στην τσάντα και η παραγγελία δυο ατόμων

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», στην τσάντα της υπήρχε ένα σημείωμα με τρυφερά λόγια για δώρο που δέχτηκε ή που έκανε η ιδία, μαζί με δελτίο παραγγελίας για φαγητό δύο ατόμων.

Το σημείωμα στην τσάντα της Σταυρούλας

«Δωράκια για την αγάπη μου. Δοκίμασε το παντελόνι να μου πεις. Φιλιά γλυκά», φέρεται να έγραφε χαρακτηριστικά το σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα της 53χρονης στην παραλία Εδέμ.

Η δεύτερη νεκροτομή που αναμένεται από τον τεχνικό σύμβουλο που όρισε η οικογένειά της και το δείγμα από τον ιστό που κατάφεραν τελικά να πάρουν από την σορό της, πιστεύεται πως θα ρίξει φως στο σκοτάδι που καλύπτει τον θάνατό της από αδιευκρίνιστα αίτια.

«Την μετέφερα, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι συνάδελφοι, δυο φορές την εβδομάδα, το καλοκαίρι. Τον Ιούλιο πήγαινε πιο συχνά. Τελευταία, απ’ ότι θυμάμαι, είχε και μια φίλη της μαζί, όχι τη συγκάτοικό της», ανέφερε ο οδηγός ταξί που μετέφερε τη Σταυρούλα στο Φάληρο.

«Την άφησα στο Παλαιό Φάληρο μια μέρα πριν»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ